D devent Super Moderator 1 Октомври 2007 #1 Ето ги и тях: Там където е бледо розово в средата ако можете да го смените на нещо по-хубаво.. аз опитвах, но нещо не ми харесва резултата.. Благодаря предварително на отзовалите се (давам точка ;p)
Ето ги и тях: Там където е бледо розово в средата ако можете да го смените на нещо по-хубаво.. аз опитвах, но нещо не ми харесва резултата.. Благодаря предварително на отзовалите се (давам точка ;p)
D devent Super Moderator 2 Октомври 2007 #3 Упс, забравих да спомена, че трябва да са червени.. аз си знам какво искам да кажа и си мисля, че и другите ще ме разберат.. Много се извинявам :roll:
Упс, забравих да спомена, че трябва да са червени.. аз си знам какво искам да кажа и си мисля, че и другите ще ме разберат.. Много се извинявам :roll:
Z zaheto Registered 2 Октомври 2007 #4 е как така да сменя цвета на този градиент. В момента цвета на бутона е от червено към прозрачно. Кажи какво точно искаш
е как така да сменя цвета на този градиент. В момента цвета на бутона е от червено към прозрачно. Кажи какво точно искаш
D devent Super Moderator 2 Октомври 2007 #5 Еми как да ти кажа като и аз не съм много сигурен.. мисълта ми е пак да е някакъв градиент, но с по-тъмно червено, защото т'ва розовко ми бърка в здравето
Еми как да ти кажа като и аз не съм много сигурен.. мисълта ми е пак да е някакъв градиент, но с по-тъмно червено, защото т'ва розовко ми бърка в здравето