Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Frik каза:Как мога да променя заглавието на форума (като цяло), което се въвежда от Общата конфигурация в админ панела. (Става дума за заглавието и подзаглавието, които излизат най-горе на форума)
<font color=#ff0000>Всичко за phpBB </font>
Tочкова система за support.
Frik каза:Май не ме разбра или най-вероятно аз не се изразих много правилно. Ето за frik.free.bg/images/topic.JPG заглавие става дума!
<font color=#ff0000>bla bla</font>
Frik каза:Май не ме разбра или най-вероятно аз не се изразих много правилно. Ето за frik.free.bg/images/topic.JPG заглавие става дума!
admin каза:Frik каза:Май не ме разбра или най-вероятно аз не се изразих много правилно. Ето за frik.free.bg/images/topic.JPG заглавие става дума!
Това не може да стане във free.bg .
нямаш достъп до кода, което автоматично значи, че нищо не може да правиш.
Мега ограничена работа е това.
Ако имаше нормален хостинг щях да ти кажа тонно
в коя таблица на базата данни да търсиш и какво да направиш
но в случая просто се откажи от всякакви екстри.
Това не е твоя форум.
Това е чужд форум на който са ти дали някакви права но след като нямаш достъп до кода не може да се каже, че си администратор.
Моя съвет е да си направиш форум на някакъв хостинг за да има смисъл да го развиваш .
admin каза:Frik каза:Май не ме разбра или най-вероятно аз не се изразих много правилно. Ето за frik.free.bg/images/topic.JPG заглавие става дума!
Това не може да стане във free.bg . Мега ограничена работа е това.
Ако имаше нормален хостинг щях да ти кажа тонно
в коя таблица на базата данни...
Windboy каза:Frik каза:Май не ме разбра или най-вероятно аз не се изразих много правилно. Ето за frik.free.bg/images/topic.JPG заглавие става дума!
То е същото намираш каде е заглавието и си го правиш какъвто цвят искаш, но мисля че става по същия начин и от контрол панел там кадето въвеждаш заглавието и описанието сложи примерноби трябвало да се получи същия ефект.Код:<font color=#ff0000>bla bla</font>
designer каза:Искаш да стане, така както е тук ли: http://forum.mazdabg.com/ Интересно, и на мен ми трябва подобно нещо.