Промяна на цвета на заглавието на форума?

• Автор Автор Frik
  • Начална дата Начална дата

Frik

Registered
Как мога да променя заглавието на форума (като цяло), което се въвежда от Общата конфигурация в админ панела. (Става дума за заглавието и подзаглавието, които излизат най-горе на форума)

Frik каза:
Как мога да променя заглавието на форума (като цяло), което се въвежда от Общата конфигурация в админ панела. (Става дума за заглавието и подзаглавието, които излизат най-горе на форума)

Честно да ти кажа аз не знам как би могло да стане през панела.
Става с преправяне на темплейта и css файла.

Аз обаче бих го правил мързеливата (не ми се занимава с преправяне).
Влизам в базата данни и намирам къде се записва заглавието на
форума или темата и я преправям от примерно:

Всичко за phpBB
на
Код:
<font color=#ff0000>Всичко за phpBB </font>

или си избирам някоя тема от сорта на

Код:
Tочкова система за support.
и правя същото.
тъпичко но бързо и ефектно.

Направих ти едно демо.
http://web-tourist.net/forum/viewforum.php?f=28

Май не ме разбра или най-вероятно аз не се изразих много правилно. Ето за frik.free.bg/images/topic.JPG заглавие става дума!

Frik каза:
Май не ме разбра или най-вероятно аз не се изразих много правилно. Ето за frik.free.bg/images/topic.JPG заглавие става дума!

То е същото намираш каде е заглавието и си го правиш какъвто цвят искаш, но мисля че става по същия начин и от контрол панел там кадето въвеждаш заглавието и описанието сложи примерно
Код:
<font color=#ff0000>bla bla</font>
би трябвало да се получи същия ефект.

Frik каза:

Това не може да стане във free.bg .
нямаш достъп до кода, което автоматично значи, че нищо не може да правиш.
Мега ограничена работа е това.
Ако имаше нормален хостинг щях да ти кажа тонно
в коя таблица на базата данни да търсиш и какво да направиш
но в случая просто се откажи от всякакви екстри.
Това не е твоя форум.
Това е чужд форум на който са ти дали някакви права но след като нямаш достъп до кода не може да се каже, че си администратор.
Моя съвет е да си направиш форум на някакъв хостинг за да има смисъл да го развиваш .

admin каза:
Frik каза:

Това не може да стане във free.bg .
нямаш достъп до кода, което автоматично значи, че нищо не може да правиш.
Мега ограничена работа е това.
в коя таблица на базата данни да търсиш и какво да направиш
но в случая просто се откажи от всякакви екстри.
Това не е твоя форум.
Това е чужд форум на който са ти дали някакви права но след като нямаш достъп до кода не може да се каже, че си администратор.
Моя съвет е да си направиш форум на някакъв хостинг за да има смисъл да го развиваш .

Мисля че той е качил само картинката на хостинга на фрее бг иначе форума му се хоства от друга компания.

admin каза:
Frik каза:

Това не може да стане във free.bg . Мега ограничена работа е това.
в коя таблица на базата данни...

Windboy е прав, имам си собствен хостинг така че имам достъп до всичко. Но предварително ти казвам че несъм наясно с таблицире в базата данни... :roll:

Windboy каза:
Frik каза:

То е същото намираш каде е заглавието и си го правиш какъвто цвят искаш, но мисля че става по същия начин и от контрол панел там кадето въвеждаш заглавието и описанието сложи примерно
Код:
<font color=#ff0000>bla bla</font>
би трябвало да се получи същия ефект.

Получава се, но горе в лентата на браузера и долу в лентата със задачи ми излизат таговете а не само заглавието. Затова моля за друго решение... :shock:

Искаш да стане, така както е тук ли: http://forum.mazdabg.com/ Интересно, и на мен ми трябва подобно нещо.

designer каза:
Искаш да стане, така както е тук ли: http://forum.mazdabg.com/ Интересно, и на мен ми трябва подобно нещо.

Именно! :shock:

това е или от page_header.php или от overal_header.tpl един от двата файла се прай това :roll:

Back
Горе