Проста рейтинг система

Msecurity

Registered
Здравейте колеги
Трябва ми някаква много проста рейтинг система със звездички и база данни.
Изпробвах няколко но всичките ми скапват кода..../ а някои дори бяха по големи от системата която пиша.. :D/ тъй като искам да я сложа във една jquery галерия, и на всяка снимка да може да се дава отделен рейнтинг.
И не ми давайте тези от форума, дайте някоя която сте изпробвали и сте сигурни че работи :)
Поздрави и лек и успешен ден на всички ;)

Добре де не ти ли е малко неудобно да искаш от хората неща, без да дадеш 1 стотинка? Опитай с въпроса: Как може да стане, на какъв принцип работи и т.н. всеки ще ти отгори как да започнеш и да с го направиш по свой вкус. Ако мислиш че така ще се научиш да правиш сайтове, сбъркал си пътя.

Имам собствена такава система, но нямам желание да ти я предоставя.

@MaLa_NocHe реално погледнато дори не виждам смисъл да ти отговарям... тея можеш да ги обясняваш на лапетата който ни постват тука цели готови системи със по 1000 грешки и ние им ги оправяме....
Аз съм си казал защо търся нещо простичко... а относно правенето на сайтове... ти прочете ли ми мнението - че цялата система сам си я пиша... и спирам до тук...

@paco92 Мерси ей сега ще пробвам :)

Msecurity каза:
@MaLa_NocHe реално погледнато дори не виждам смисъл да ти отговарям... тея можеш да ги обясняваш на лапетата който ни постват тука цели готови системи със по 1000 грешки и ние им ги оправяме....
Аз съм си казал защо търся нещо простичко... а относно правенето на сайтове... ти прочете ли ми мнението - че цялата система сам си я пиша... и спирам до тук...

@paco92 Мерси ей сега ще пробвам :)
Напълно подкрепям Токио фена , и аз съм се чудел защо никой не ми пише в темите ама като се замисля искаме всичко на готово .
По темата - дай повече инфо коя система си ползвал какъв код ти скапва
аз съм ползвал 3 пъти досега подобна система и съм няма проблеми

Back
Горе