S SektorZ Registered 10 Юни 2008 #1 Това ли е правилната тема? Както си пише в коментара ми, далеч от най-доброто ми е, създадено за всеобщо забавление XD Дано ви хареса! Попивайте кръвта с парцали... Клик тук:
Това ли е правилната тема? Както си пише в коментара ми, далеч от най-доброто ми е, създадено за всеобщо забавление XD Дано ви хареса! Попивайте кръвта с парцали... Клик тук:
S SektorZ Registered 10 Юни 2008 #4 Радвам се, че ви хареса! Въобще не съм цар, точно този Flash ми е на ниското ниво, обаче мерси много! Поне си заслужаваше...
Радвам се, че ви хареса! Въобще не съм цар, точно този Flash ми е на ниското ниво, обаче мерси много! Поне си заслужаваше...
M mute Registered 10 Юни 2008 #5 ами май не е за този раздел темата тука се обсъждат проблеми със флаш
S SektorZ Registered 10 Юни 2008 #6 Пишеше Уроци и разработки по FLASH и Action Script Увеличете... ... епа както и да е, не бях сигурен.
Пишеше Уроци и разработки по FLASH и Action Script Увеличете... ... епа както и да е, не бях сигурен.
S Stifi Registered 11 Юни 2008 #9 :shock: Cyпep e...! :wink: :arrow: :lol: Това е оригиналната песен Download it!?
L LiRiX Registered 11 Юни 2008 #10 Всеки си има вкуст... но този текст изобщо не ми хареса... Изобщо не си правите сметката, че тука има и 12 годишни... после ще ланкат глупости по улиците и ще злобеят безпочвено...
Всеки си има вкуст... но този текст изобщо не ми хареса... Изобщо не си правите сметката, че тука има и 12 годишни... после ще ланкат глупости по улиците и ще злобеят безпочвено...