Психологичен тест

Статус
Not open for further replies.

Bummer

Registered
1.jpg

Това е психологичен тест който трябва да преминат всички финландски новобранци: както мъжете, така и жените.
Задачата на теста е да се изяснят потенциалните проблеми в главата на войника, за да може лекарите и командирите по-внимателно да се отнасят към него по време на службата.
Идеята на теста е много проста. Новобранеца гледа листа и назовава числата, намиращи се вътре в кръговете. Ако ги вижда във всичките шест кръга, той е здрав. Ако бъдещият войник не вижда числата в няколко кръга, то следва да се провери за далтонизъм. А ако новобранеца не вижда цифрите само в един от кръговете, то при него могат да се развият следните проблеми…

Не вижда кръг 1. Повишена агресивност, конфликтност. Препоръчва се да се отдели повече внимание на физическите упражнения.

Не вижда кръг 2. Снижени умствени способности. При служба в общите родове войски не се налагат допълнителни мерки.

Не вижда кръг 3. Гастеримаргия (лакомия). Повече физически упражнения, противопоказна е седящата работа и работата в кухнята.

Не вижда кръг 4. Садизъм. При лека форма се препоръчва назначение в преподавателският състав, при тежка форма – в дисциплинарен отдел.

Не вижда кръг 5. Латентен (скрит, подтиснат) хомосексуализъм. Възможни са пристъпи на слабоконтролируемо влечение към лицата от своя пол. Допълнителни мерки не се налагат.

Не вижда кръг 6. Шизофрения. Препоръчва се пълна проверка от психиатър.

Такъв тип тест, са ми правили по време на военните комисии.
Лесно може да бъде манипулиран теста.

Ама гледам, че не си признавате, че не виждате кръг 5. :)

Аз не го виждам и се...спуках се от смях, защото за миг си помислих... хаха... майтап.

Целта на този тест е да ни изкара "пе****си" май :D

Не вижда кръг 5. Латентен (скрит, подтиснат) хомосексуализъм. Възможни са пристъпи на слабоконтролируемо влечение към лицата от своя пол. Допълнителни мерки не се налагат.

admin каза:
Ама гледам, че не си признавате, че не виждате кръг 5. :)

Аз не го виждам и се...спуках се от смях, защото за миг си помислих... хаха... майтап.

е добре хвана ме....и аз не го виждам :D
както и майка ми на която също дадох теста. излиза че и тя е обратна :D :D :D :D

за тва казах че тоя тест е жива простотия....

relax каза:
Аз пък в 5 виждам 2. Не знам дали е то ама това виждам :D

"ако виждате числото в кръг пет, значи имате безгранична фантазия и склонност да виждате нещата такива каквито не са, военната служба не е за вас, трябва да станете политик"

K0ceTo каза:
relax каза:
Аз пък в 5 виждам 2. Не знам дали е то ама това виждам :D

"ако виждате числото в кръг пет, значи имате безгранична фантазия и склонност да виждате нещата такива каквито не са, военната служба не е за вас, трябва да станете политик"
:)

Хаха тъкмо започнах да се притеснявам, че не виждам 5 кръг и прочетох, че никой не го вижда :D
EDIT: Това ни изкара всичките пе*али :lol: :lol: :lol:

А точно. Прочети какво написах като определение към теста за тези които виждат цифра в пети кръг ;)

Е значи ще ми кажете, че съм луд и че съм някой педал, който склонява към мъжете. Айде, айде. Тоя психотест да не е за педали. Не е възможно да няма нищо в кръг 5. Това ще си е чиста подигравка с войника на който ще му го праят.

хахаха всичките *ейове излезнахме :D от тоя тест. бати теста и аз не виждам нищо в кръг 5.

relax каза:
Е значи ще ми кажете, че съм луд и че съм някой педал, който склонява към мъжете. Айде, айде. Тоя психотест да не е за педали. Не е възможно да няма нищо в кръг 5. Това ще си е чиста подигравка с войника на който ще му го праят.
OMG. Ти явно не разбра закачката.
Това е направено нарочно така. Просто се шегуват с нас.
Като ходиш да си изкарваш шофьорска книжка ще те карат да гледаш такива неща при очен лекар. Ако не ги виждаш значи си далтонист, ако ги виждаш значи си ОК.
Да не си помисли, че това наистина го дават на войниците :lol:
Не трябва да се връзвате на всичко, което виждате в нета...

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе