Публикуване на "разказ" със скриптове или със ...

emcuemnecu

Registered
Здравейте.Реших да започна един проект, който изисква огромно количество информация тестова придружена със снимачен материал.
Доказано е, че система за регистрация отблъсква потребителя защото я счита за досадна освен ако не се използва интеграцията със Facebook.

Та ....

Какво е по-удачно да МИ помогнете да интегрирам форум и сайт 2в1 или
да направя отделна система за публикуване на определена информация,
тоест имам следните полета ...
Име
Фамилия
Град
Емайл
Тема - относно
Текста

Това до тук бих могъл да го направя да запазва определена информация на даден .php файл с достъп с парола само от моя страна, обаче е необходимо
и публикация и на снимка, а нещо не виждам как ще се справя със добавянето и на снимка тоест качването на снимка към по-горните неща?

Та... Ще има ли навити хора, които да съдействат ?

Имам това:
PHP:
<?php
		include( 'mysql.php' );
			$ime = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars(addslashes($_POST['ime']))); # Името на собственика на автомобила
			$ime = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars(addslashes($_POST['nomer_avtomobil']))); # Регистрациония номер на автомобила
			$grad = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars(addslashes($_POST['grad']))); # От кой град
			$email = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars(addslashes($_POST['email']))); # Е-мейл адрес

$tema_na_komentara = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars(addslashes($_POST['tema_na_komentara']))); # Тема на коментара

$data = date('d-m-y, H:m:s'); # Дата на подаване
			$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; # IP на подателя

Как да добавя и images?

Back
Горе