Пускат Microsoft Office 2007 за 99 лв.

rxfeniks

Registered
В началото на септември Microsoft България ще пусне софтуерния пакет Microsoft Office Home and Student 2007. Компанията ще предложи най-новата версия на цена от 99,00 лв. Продуктът е предназначен за домашни потребители, ученици и студенти. Той съдържа основните програми, необходими в ежедневната работа с компютър - Word 2007, Excel 2007, PowerPoint 2007 и One Note 2007. Освен достъпната цена предимство е възможността за инсталация на Microsoft Office Home and Student 2007 на общо три компютъра в едно домакинство. Предложението ще бъде валидно от 1 септември 2008 г. и ще важи до изчерпване на количествата промоционални пакети.

Източник: www.kaldata.com

biowalker каза:
Аз смятам да си го зема оригинален Дали е добра идея ?
Определено това е правилният начин за ползване на софтуер :D
Друг е въпроса дали майкрософт имат нужда от твоите 99лв.

Не плащам за нещо дето някак си се намира Free. Друг е въпроса кой е по-голям крадец, аз или Microsoft :twisted: И те не са цвете за мирисане с техните деспотични закони в софтуер индустрията, тъй, че аз се опълчвам на деспотизма и си ползвам пиратски софтуер - точка(.) :idea: :twisted: :?: :D

Faraonqbg каза:
Не плащам за нещо дето някак си се намира Free. Друг е въпроса кой е по-голям крадец, аз или Microsoft :twisted: И те не са цвете за мирисане с техните деспотични закони в софтуер индустрията, тъй, че аз се опълчвам на деспотизма и си ползвам пиратски софтуер - точка(.) :idea: :twisted: :?: :D

Що не си изтеглиш един Linux и не пишеш повече подобни постове?

В университета, всички програми на които работим са пиратски копия.Държавата не финансира достатъчно университети, за това са предприели такива мерки на пиратски копия да работим.Една проста инженерна програма за 3d моделиране, струва ~ 3000$ , което е доста.

Back
Горе