Първа тема в форума: Дизайн ;]]

Beks

Registered
Еми това е първото ми мнение и тема в този форум надявам се макар и с малкото инфо за мен да ме опознаете :)

beks%20copy.jpg

Мнения и Критики ;]]

вкарвал съм го и в други форуми кадето се пиша tikvun казвам го преди да ме отвинят в кражба :)

не е лошо, изчистеничко е
п.с. от къде са линковете, видях се там :D

но защо се споменава kulor в сайта?
oswd.org/user/profile/id/14474#

п.с. объркал си раздела - това е за "Други" :wink:

Здравей,добре дошъл,надявам се сайта да ти хареса.
Сега за дизайна харесва ми.
Препоръки:
Може да смениш хоризонталното меню с нещо по свежо,може на местото на рекста който е в ролята на хеадер да сложиш или един фон или да сложиш някоя хубава картинка за хеадер.Фотера може да го направиш на една линия.Това е от мен за дизайна.(Аз го видях и в bg-best.info :D )

alex95_bg_2 каза:
не е лошо, изчистеничко е
п.с. от къде са линковете, видях се там :D

но защо се споменава kulor в сайта?
oswd.org/user/profile/id/14474#

п.с. объркал си раздела - това е за "Други" :wink:

начи докато го правих разглеждах блога на Sandprince ;]] и понеже не можех да измисля линкове и копнах от там :D

Приятно е, но тоя бутон click here нещо... За какво ще служи? Малко може по-плавно да направиш да се преливат нюансите, че така както е не ме кефи особено. И наистина може още малко да си поиграеш по хедъра.

Ето какво мисля аз: някак си името ти не ми се вписва добре в тази лява страна, много празно място в хедъра, а с това зелено ти се набива на очите, не ти центрирано, шрифтовете ги направи на None не не smooth, фуутера може да е още по-невидим :)

Back
Горе