Първият Ми Дизайн!

Montez

Registered
Искам да разбера как е добре зле, защото все пак е първия.
Приемам всичко критики съвети и впечатления ако има такива де :)

Preview

П.С. Всичко абсолютно сам си правил няма нищо вземано от уроци :)

Дизайна е много грозен, но за първи става. Важното е, че си имал идея. Не можеш да се научиш да бъдеш креативен, а PS се учи лесно. :)

Моят съвет е следния...че е грозно, грозно е, но важното е да опитваш. И моите в началото не струваха.

Та, моят съвет е следния.
Когато правиш дизайн за сайт, мисли защо даден обект, панел, бутон, текстареа или каквото и да е друго го правиш така.
Не ги прави такива едри нещата, заданието не ти е да напълниш свободното пространство, а да организираш форма, цвят и елемент.
То това е смисъла на дизайна де..
Залагай на по дребни елементи, с детайл в тях. Това човърка потребителя, задържа вниманието му.

Айде аз съм ти клиент. Тоя дизайн съм ти го поръчал, но имам въпроси: "Добре де, що има такова сияние в хедъра" или "що си сложил тия ръбчета на Новини".
Как ще го обясниш?

Също така, когато правиш дизайн, старай се да подравняваш елементите.
Да, асиметричните композиции са най добри като дизайн, понеже те симулират някакво движение на обектите в пространството, но даже и в нея, нещата не са случайни. Има модел, има подредба която се следва, за да не изглежда хаотично разпръснато.

Цветовете ти е другия недостатък.
Избери една цветова гама, ако не можеш отвори http://www.colourlovers.com/

И ползвай цветовите палитри от там.
Тук почти си ги нацелил, но се иска още малко.

Тва е от мен.
Надявам се да си разбрал това което искам да ти кажа.
Очакваме следващите ти дизайни :)

Че е грозен грозен прав си за ръбовете а че е хаотично ми не сам си играл много за 20 минути го направих.
@SandPrince мерси за сайта :).

Montez каза:
Че е грозен грозен прав си за ръбовете а че е хаотично ми не сам си играл много за 20 минути го направих.
@SandPrince мерси за сайта :).

Еее е тва ти е грешката.
Отделяй повечко време.

Back
Горе