Първия ми дизайн

camerb

Registered
1_8.jpg

Ами добър е, като за първи е отличен :). Само, че виждам една потенциална колона и то само за последни теми. Този сайт само това ли ще има :D? Та, да ти дам няколко съвета като начинаещ:
1. Преди да започнеш нещо го обмисли добре :). Примерно сега в тази таблица за последни теми какъв шрифт ще сложиш? Нали шрифта трябва да се чете, а вътре има повечето цветове. Може би червен шрифт ще е добре, но ще дразни очите.
2. Покажи нещо едва когато си го завършил напълно. Не пребързвай.
2.1 Хората като мен ще почнат да те критикуват това защо така, онова...
а ти трябва да отговаряш: "Абе не съм го довършил нали ви казвам".
2.2 По някакъв начин мнението на хората може да повлияе не добре на
теб и работата да тръгне на долу.

Това са 2 от основните неща които трябва да знаеш :).

Не.Аз няма да правя сайта просто няма кво да правя и си правя дизайни.От днес де

camerb каза:
Не.Аз няма да правя сайта просто няма кво да правя и си правя дизайни.От днес де
Направи и един на мен ако не те хванат :D.
Шегувам се бе, ами като гледам от скоро правиш дизайни, но photoshop го познаваш от давна а? :D. Та, това не е дизайн, наричат го "лейаут".

Ми от 13 годишен се занимавам сега съм на 15 и ми е познато вскичко почти

camerb - ако искаш свържи се с мен в скайп (утре) да помогниш за редизайна на моя сайт за принца.

а за този - айде в скайп ще ти кажа какво мисля.... :wink:

кефи ме саита и е много добре напрабен.
мо'е и аз да направиа ниаколко утре да ви ги пока'а в ниакоиа тема .

ина'е браво за дизайна ! :?:

епа какво е това ? това е готов темплейт аз лично съм го виждал в гоогле търсачката променен леко ако искате ще го кача самия темплейт някаде да видите и да го смъкнете не разбирам какво печели собственника на тази тема след като лъже хората постарал се е да махне всичко но дизайна не е негов.
пр. ден от мен и нека да не се лъжем сега който каквото може и тва е.
:evil: :idea:

Back
Горе