Първи опит за лого на сайт :(

cTpEJIaTa

Registered
57a.jpg

Реших да разцъкам фотошопа,това е първия ми опит за лого на него...Много ли е зле :(

Хмм не съм от най-най във фотошопа, но мога да те "светна" малко.
Първо - Надписа не се чете. Изобщо не си подбрал цветовете добре.
Фона е някакъв странен... линии и май нещо като гръбначен стълб.
В надписа даже има правописна грешка - дума "arow" не съществува, освен ако не си някое твое измислено име. Но ако имаш предвид "стрелка, стрела" --> arrow се пише.

А така като гледам щом логото не се е получило, ако тръгнеш да се занимаваш с уеб дизайн... абе понаучи се малко и тогава :?: Да не забравяме, че ти е първи опит. Да си призная моя първи опит сигурно е бил и по-зле :oops:

Aleksey каза:
Хмм не съм от най-най във фотошопа, но мога да те "светна" малко.
Първо - Надписа не се чете. Изобщо не си подбрал цветовете добре.
Фона е някакъв странен... линии и май нещо като гръбначен стълб.
В надписа даже има правописна грешка - дума "arow" не съществува, освен ако не си някое твое измислено име. Но ако имаш предвид "стрелка, стрела" --> arrow се пише.

А така като гледам щом логото не се е получило, ако тръгнеш да се занимаваш с уеб дизайн... абе понаучи се малко и тогава :?: Да не забравяме, че ти е първи опит. Да си призная моя първи опит сигурно е бил и по-зле :oops:

Не е правописна грешка,аз си го измислих така ;)

зле зле зле ;) И в трите ти варианта не виждам нещо свързано с тематиката (името на агенцията)Arrow - стела - би трябвало да съдържа например тези елементи: Стрела/и, мишена, лък, робин худ, дърво, въже и т.н.

zaheto каза:
зле зле зле ;) И в трите ти варианта не виждам нещо свързано с тематиката (името на агенцията)Arrow - стела - би трябвало да съдържа например тези елементи: Стрела/и, мишена, лък, робин худ, дърво, въже и т.н.

arow не е стреля,а arows- e :lol: ,никога не съм искал да е стрела,решил съ мда си го пиша с 1 r

Второто е най-сполучливото. :)
Продължавай да опитваш, иначе третото и първото не ми допадат хич.

Това за какво е? Само надписа не прави хедъра (не логото) и ако си мислиш, че щом пише design някой ще си помисли, че това е за портфолио. Трябва и фона да говори за какво е сайта, ако има такъв, а не е някакъв прост цвят или градиент. Цветовете са просто е така, колкото да е в някакви цветове. Шрифта на надписа е отвратителен. Какво дири надписа там горе? Свали го малко.

Може ли да ти дам съвет ? Влизаш в гоогле.бг намираш си интересен ефект слагаш го и отгоре само буквите това е най лесния начин тъй като като гледам какво си направил използваш само най елементарните ефекти ...

Back
Горе