Работа със wow сървър

explozen

Registered
Здравейте.
Направих World of Warcraft сървър но има доста бъгове. Ще се намери ли някого който разбира от това или се е занимавал. Фиксовете мисля че са във sql файлове но не съм много навътре във тази област.

Какво ядро използваш ?

И фиксове не се правят само в базата данни, а и в самото ядро.
Предполагам, че си ползвал готов пакет.

Използвам чисто ArceMu. Даже мисля че това не са някакви бъгове а по скоро настройки. При blink на mage когато се пусне той скача. Shadowstep на rogue когато се пусне падаш 5 ярда по-назад. Общо взето е това.
Тези дни откачих направо. Къде ли не се ровичках и стигнах до някъде но и там си останах май :D

Това според мен е по ядрото. И ако не е тайна за кой експанжън правиш сървър.
И все пак, я сподели коя база данни ползваш ?

Ако си нямаш идея от C(++) забрави да оправяш бъгове. Както казах, не всичко се крие в базата данни, а и в ядрото. За такива остарели ядра като това, ще трябва доста пъти да прекомпилираш ядрото.

Revelation каза:
Ако си нямаш идея от C(++) забрави да оправяш бъгове. Както казах, не всичко се крие в базата данни, а и в ядрото. За такива остарели ядра като това, ще трябва доста пъти да прекомпилираш ядрото.
Виж ЛС-то :)

Нямам такова доставено, предполагам, че админите трябва да го одобрят преди да ми го пуснат.

Revelation каза:
Нямам такова доставено, предполагам, че админите трябва да го одобрят преди да ми го пуснат.
Сега пак ти писах ЛС. Ако няма се обърни към админ :)

Не, нямам ЛС. Довечера ще проверя отново, че в момента съм на работа и ако тогава го няма ще му пиша.

Revelation каза:
Не, нямам ЛС. Довечера ще проверя отново, че в момента съм на работа и ако тогава го няма ще му пиша.
Добави ме във скайп dzver4o_96

Back
Горе