Разбиване на Пароли в phpbb3

Robinho_10

Registered
Така искам да попитам как да направим по-голяма за6тита на паролите се,Случаят е,че постоянно на6ия форум го хакват като разбиват паролите на админите.Правим ги с по 30 цифри и отново ги разбиват.Ще кажете ли как да направим по-голяма за6тита.Благодаря!

От хакерите няма отърваване освен ако не седиш постоянно кои влиза и да му зяпах ИП-то ама ако е с proxy... Направи паролата с 60 синвола подобна на това (sdsuij23l1kkl2j31saheyjyhbk2138s8s9s5w8f6s12)

vik96 каза:
От хакерите няма отърваване освен ако не седиш постоянно кои влиза и да му зяпах ИП-то ама ако е с proxy... Направи паролата с 60 синвола подобна на това (sdsuij23l1kkl2j31saheyjyhbk2138s8s9s5w8f6s12)

оф бате няма значение дали ти е 60 или 100 хакерите могат да я разберат независимо колко символа е .. а и ти и да седиш и да им гледаш ипто повечето са с динамично ип ти кат го банеш ще си рестне компа и ще им разбие на ново паролите такаче трябва да има няква защита :?:

Защо не ъпдейтнеш форума до последна версия може да има някакъв пробив в предишната версия.

Пробивът не е от phpBB3 форума, а е от нещо друго. Имах подобен опит с хакването на подобен форум и проблемът не беше от форума.

Ако искаш ми прати съобщение с адреса на форума.

sotis каза:
Пробивът не е от phpBB3 форума, а е от нещо друго. Имах подобен опит с хакването на подобен форум и проблемът не беше от форума.

Ако искаш ми прати съобщение с адреса на форума.

Аз го знам форума има някви дупки има някви грешки и през това им разбиват паролите :lol:

Знаеш ли къде са проблемите и дупките,

имаш ДЕСЕТ администратори с пълни права и ДЕСЕТ глобални модератори.

Back
Горе