Разтягане на изображение

k0kicha

Registered
Може ли някой да ми помогне да разтегна това изображение. Т.е. да го направя по-голямо, но да не е замаглено и разтеглено, а да е изострено. За щампа на тениска ми е необходимо.

3401000h.jpg

k0kicha каза:
Може ли някой да ми помогне да разтегна това изображение. Т.е. да го направя по-голямо, но да не е замаглено и разтеглено, а да е изострено. За щампа на тениска ми е необходимо.

3401000h.jpg

bfc2fc0acb88655d.jpg

Ако нез наеш px кажи горе долу СМ - ширина височина.
Ще опитам/е без да го размазвам/е много. :)

Най-добре сподели снимка на тениската върху която ще се щампира. Но според качеството и сегашните размери на изображението, ако е нещо по-голямо няма как да не се размаже.

Deneb каза:
Най-добре сподели снимка на тениската върху която ще се щампира. Но според качеството и сегашните размери на изображението, ако е нещо по-голямо няма как да не се размаже.
Простичка черно бяла картинка - мисля ,че има как.Само автора да пише :)

Ами около 2 пъти по-малко от A4 формат! Нещо от сорта 20см. х 14см.! В пиксели и 800х600 може да е добре.

Това е супер! Благодаря ти mania. Само, ако можеше малко да си личат пръстите и лицата на хората, както е на малката картинка ;s

За да не правя нова тема реших да попитам тук и за друго изображение. Това може ли да се направи във векторен вариант ?
3409397k.jpg

Back
Горе