Разчистване на тема по желание на автора

Статус
Not open for further replies.

shterev

Registered
Под дизайнер какво точно трябва да се разбира? Дизайнер, занимаващ се само с изработката на дизайни или става дума за front-end developer?

shterev каза:
Под дизайнер какво точно трябва да се разбира? Дизайнер, занимаващ се само с изработката на дизайни или става дума за front-end developer?

Здравейте,

както вече споменах вече имаме голям екип и за нас няма значение дали даденият кандидат, в случая дизайнер, ще разбира и от технологии като html и css. Ако уменията му във фотошоп са на достатъчно добро ниво, няма да има абсолютно никакъв проблем, заради това че не разбира от по-горе изброените технологии. Винаги ще се намери човек, от сегашния екип, който да поеме въпросната част от проекта.
Предполагам с това Ви отговарям на по-горе зададения въпрос, ако все още имате нещо неясно с удоволствие ще Ви отговорим.
Поздрави!

proba каза:
Здравей , Николай ;)
Какви са изискванията за програмиста ?

Здравейте,

както вече обясних точни изисквания нямаме. Нивото на програмиране трябва определено да е добро, да е наясно със сложни заявки, бързодействие на кода. Опит със smarty е предимство. Опит с framework не е задължителен, така или иначе въпросният човек/хора ще бъде/бъдат на кратък обучителен курс за работа с нашият framework. Друго не се сещам да конкретизирам, ако имате конкретни въпроси, с удоволствие бих Ви отговорил.

Поздрави!

Така, сега трябва да питам как стоят нещатата със заплащането, времето за работа и т.н. :)

п.с. вземете си оправете грепките по сайта, че като гледам тези нацвъкани <h1> тагове гоогле може да ви подмине :)

shterev каза:
Така, сега трябва да питам как стоят нещатата със заплащането, времето за работа и т.н. :)

п.с. вземете си оправете грепките по сайта, че като гледам тези нацвъкани <h1> тагове гоогле може да ви подмине :)
Здравейте!
Както обясних вече за времето- плаващо работно време, предпочитам да работим на проект. Т.е. определя се срок за определената задача/проект, съобразен с натовареността на въпросния колега. За цена, предпочитам дадения човек да даде своите изисквания за заплащане, предполагам не би било проблем да ги покрия (е, в рамките на нормалното). Цена на проект/задача се коментира преди започване, ако има допълнителна работа се плаща на час или отново след коментар м/у мен и въпросният човек. "Заплатата" се базира на свършеното през месеца.

Относно уебсайта, съгласен съм, че има някои неточности в html кода, но (не се оправдавам) е пуснат съвсем от скоро, а и в момента последната ни грижа е как ще реагира гугъл на него. Без солиден линкбилндинг в тази низша трудно би се класирал даден сайт със или без няколко h1 в повече. :)

ПС. Съгласен съм с казаното по-горе и приемам критиката. Най-малкото е непрофесионално. Коригирано е.

Поздрави!

Аз не видях грешки (Може да е имало). Сайта си е идеален (даже е с валиден код).
Но не това е темата и нека не се измества.

admin каза:
Аз не видях грешки (Може да е имало). Сайта си е идеален (даже е с валиден код).
Но не това е темата и нека не се измества.

Здравейте,

имаше малко в повече h1 тагове, които ги променихме. Да, не е това целта на темата, но все пак всяка една критика е добре дошла.
Благодаря и на двама ви.

Поздрави! : ))

Здравейте,

толкова ли няма интерес? Едва 6 имейла? Да не би нещо да не е споменато в обявата и това да Ви притеснява. Сигурен съм, че има качествени специалисти в този форум.

Поздрави :)

Аз бих се пробвал, но нямам портфолио или някой проект онлайн. За ориентир може да ми погледнеш мненията, но както и да е.

Какви мислите, че са рамките на нормалното заплащане за специалист с отлични умения и портфолио ? : ]

Здравейте!
Karcho каза:
Аз бих се пробвал, но нямам портфолио или някой проект онлайн. За ориентир може да ми погледнеш мненията, но както и да е.

Аз вече обясних в темата по какъв начин, можете да се свържете и да кандидатствате за обявата. Нямайки портфолио или примерни проекти. Варианта е единствено да напишете нещо по зададена от нас тема. В противен случай, няма нужда да опитвате.

I_V_O каза:
Какви мислите, че са рамките на нормалното заплащане за специалист с отлични умения и портфолио ? : ]

Според Вас може ли да се каже конкретна цифра? За да се даде конкретна цифра, трябва да се проведе интервю, да говорим за работно време и срокове. Можехте просто да погледнете постовете преди Вашият. Цената зависи според времето. Казах също, че при интервюто ще Ви бъде зададен въпроса какво очаквате като възнаграждение.

Поздрави!

Niks каза:
Здравейте!
Karcho каза:

Аз вече обясних в темата по какъв начин, можете да се свържете и да кандидатствате за обявата. Нямайки портфолио или примерни проекти. Варианта е единствено да напишете нещо по зададена от нас тема. В противен случай, няма нужда да опитвате.

I_V_O каза:

Според Вас може ли да се каже конкретна цифра? За да се даде конкретна цифра, трябва да се проведе интервю, да говорим за работно време и срокове. Можехте просто да погледнете постовете преди Вашият. Цената зависи според времето. Казах също, че при интервюто ще Ви бъде зададен въпроса какво очаквате като възнаграждение.

Поздрави!

Здравей, би ли казъл наистина някакъв скрипт, който да се напише, защото и аз в момента нямам портфолио и тъкмо се чудя как да кандидатствам?

А има ли офис от който да се работи или само дистанционно?

Поздрави

Niks каза:

Поздрави!

Г-н Димитров, не съм искал да Ви обидя с мнението си, но сериозна обява без конкретна цифра, работно време и точни изисквания към кандидата просто няма. Винаги може да де се даде ако не точна, то поне приблизителна цифра за заплащането, за да могат хората да си преценят дали е нужно да се свържат с Вас, ако ги устройва, защото каквото и да си говорим всичко опира до парите. По този начин написана обявата не казва на практика нищо. Успех с намирането кандидати. : )

deam0n каза:
Niks каза:
Здравейте!
Karcho каза:

I_V_O каза:

Поздрави!

Здравей, би ли казъл наистина някакъв скрипт, който да се напише, защото и аз в момента нямам портфолио и тъкмо се чудя как да кандидатствам?

А има ли офис от който да се работи или само дистанционно?

Поздрави

Моля всички, които имат желание да ми пуснат по един имейл с програмни езици и технологии, а аз утре ще им върна имейл със задача. :) Справилите се добре със задачата, ще бъдат поканени на интервю.
Поздрави! :)

I_V_O каза:
Niks каза:

Поздрави!

Г-н Димитров, не съм искал да Ви обидя с мнението си, но сериозна обява без конкретна цифра, работно време и точни изисквания към кандидата просто няма. Винаги може да де се даде ако не точна, то поне приблизителна цифра за заплащането, за да могат хората да си преценят дали е нужно да се свържат с Вас, ако ги устройва, защото каквото и да си говорим всичко опира до парите. По този начин написана обявата не казва на практика нищо. Успех с намирането кандидати. : )

Здравейте,

не ме обиждате. Въпроса е че не четете това, което вече е написано. Казах че това е почасова работа, а не full-time, предвид това и че не съм поговорил с кандидата колко часа седмично ще прекарва, аз няма как да конкретизирам сума. Пак казвам, при интервюто питам какви са очакванията. Е, мога да Ви кажа, че от всички проведени интервюта никой не е върнат заради високи очаквания на заплата. Това според мен говори достатъчно.

От Ники, няма как да искате постоянна заплата.
Както е по другите фирми.

При него се плаща на проект - има проекти, има пари, има заплащане.
Ако проект Х струва 1300лв, той ти казва че за кода са отделени 500лв примерно.
Ако си навит, работиш, ако не - дава на друг.

Така се работи с него :)
(личен опит)

П.С. нека Ники да не го приема като заяждане, просто обяснявам на другите как се бачка с него, защото се познаваме. и вместо всеки да пита едно и също нещо по 1000 пъти ви казвам точно как стоят нещата.

SandPrince каза:

(личен опит)

П.С. нека Ники да не го приема като заяждане, просто обяснявам на другите как се бачка с него, защото се познаваме. и вместо всеки да пита едно и също нещо по 1000 пъти ви казвам точно как стоят нещата.

Като си също така малко в грешка. Търся хора, които наистина са на почасова работа, но част от екипа ми са на твърда месечна заплата. :) Относно "има проекти".. това е твърда константа, която не се е променила вече 2 години, така че няма как да "няма проекти".
Отново май не можем да се разберем. Търся хора на почасова работа, като "заплатата" се определя от времето, което можете да отделяте и от количеството работа, която сте свършили. Т.е. няма фиксирано заплащане, което от една страна е добре, а от друга не. :) Хубавото е, че всеки сам избира колко и какво количество от работа може да поеме, за да му стигне времето.

Поздрави!
ПС. И наистина дано този път съм обяснил! :)

Niks каза:
SandPrince каза:

(личен опит)

Като си също така малко в грешка. Търся хора, които наистина са на почасова работа, но част от екипа ми са на твърда месечна заплата. :) Относно "има проекти".. това е твърда константа, която не се е променила вече 2 години, така че няма как да "няма проекти".
Отново май не можем да се разберем. Търся хора на почасова работа, като "заплатата" се определя от времето, което можете да отделяте и от количеството работа, която сте свършили. Т.е. няма фиксирано заплащане, което от една страна е добре, а от друга не. :) Хубавото е, че всеки сам избира колко и какво количество от работа може да поеме, за да му стигне времето.

Поздрави!
ПС. И наистина дано този път съм обяснил! :)

Е за твърдата заплата не знаех.
Аз обяснявах как стои нещата с почасовата работа :)

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе