Разчистване на тема по желание на автора

Статус
Not open for further replies.
Здравейте,

на всички желаещи е пусната една малка, логическа задача. Справилите се добре, ще бъдат поканени на интервю. Предполагам, че нямам възможността да взема и 4мата на работа, но поне двама от тях ще взема. Останалите на малко по-късен етап, предполагам началото на месец май.

Поздрави! :)

Здравейте,

беше изпратена задачата. Чакам да получа файловете на всеки един от вас.

Поздрави! :)

adrian каза:
Аз отново не получавам никакъв email. И вчера и днес :idea:
Здравейте,

може да има някакъв проблем. Моля изпратете ми ЛС, коя задача искате- за програмист или за дизайнер.

Поздрави. :)

Здравейте,

първо се извинявам на модераторите и администраторите на форума за няколкото поста един след друг.
Изпратени са задачите на над 15 човека. Ще изчакам да получа кода от тях и ако не мога да харесам никой от тях, ще изпратя и на останалите.
Поздрави и благодаря за интереса към обявата! ;)

Здравейте!

Това добре, но е хубаво и да отговаряте на тези, които са предали кода дали ще я бъде работата или не.

Поздрави!

trevata каза:
Здравейте!

Това добре, но е хубаво и да отговаряте на тези, които са предали кода дали ще я бъде работата или не.

Поздрави!

Здравейте,

изчаквам да предадат по-голямата част от хората, за да върнем обратни имейли на тези, които са одобрени. :)

ПС. Ще бъде върнат имейл само на одобрените кандидати. Това ще стане утре сутринта или най-късно на обяд. :)
Поздрави!

Здравейте,

на част от вас беше пуснат имейл. Тези, които са получили имейл, ще бъдат поканени на интервю. Тези, които не са довършили задачите, след като довършат и изпратят задачите си, ще бъдат прегледани и ако имаме нужда и от тях, ще се свържем с тях.
Благодаря още веднъж на всички за проявения интерес. Но както знаете, не можем да наемем всички. :)

Поздрави!

Здравейте,
първо се извинявам за леката ми неактивност в темата.
Както написах и по-горе, пращам имейли поетапно. Т.е. по около 7-10 имейла със задачи, другите ги пазя и ако не мога да намеря кандидати, тогава изпращам и на останалите. До тук наехме: 2ма човека на позиция "програмист" и един човек на позиция "дизайнер". Темата става ВРЕМЕННО неактивна, до освобождаване на още работни места, което се очаква да е до месец. Благодаря ви още веднъж за проявения интерес. Пазя на всички ви контактите и при свободни места, ще ви пусна мейл.

Поздрави! : ))

Здравейте,

след като бяха избрани няколко човека за наши нови колеги, отново търсим хора, но този път на позиция "програмист". Поради лични проблеми на един от програмистите ни, той напусна и ни трябва човек на негово място. Също така ни трябва още един човек. т.е. търсим си 2ма нови колеги!
Този път променям малко "правилата". След като видях, че една много, много малка част, от всички запитвания, ми върнаха мейл с решена задача,
влиза отново условието за перфектно портфолио. В противен случай няма изобщо да си правим труда да пускаме обратен мейл.
Поздрави!

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе