Рангове?

MaDHaCkEr

Registered
Направих този урок - http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=618

Въпроса ми е как да направя VIP Потребител например в различен цвят. Ако го направя на някакъв определен брой мнения знам как става обаче като го направя на Статут на Специален Ранг незнам какво да напиша
if ( $row['user_level'] == ADMIN )
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#' . $theme['fontcolor3'] . '"';
}
else if ( $row['user_level'] == MOD )
{
$style_color = 'style="color:#' . $theme['fontcolor2'] . '"';
}

else if ( $row['user_posts'] > 199 )
{
$style_color = 'style="color:#ff0000"';
}

else if ( $row['user_posts'] > 49 )
{
$style_color = 'style="color:#0000ff"';
}

else if ( $row['user_posts'] > VIP Потребител )
{
$style_color = 'style="color:#0000ff"';
}

else
{
$style_color = 'style="color:#008080"';
}

малко не разбрах.. :idea:
Ако е специялен ранг.. просто правиш от урока долу вип потребил после от форума на рангове го адваш и му задаваш специялен ранг.. и така го слагаш на които ти си избереш..
Пък вече от урока какъвто цвят си направил ?
Това ли

else if ( $row['user_posts'] > 199 ) <--- тук се пишат ранговете според броя на мненията(пишат се минималния необходим брой мнения за да бъдеш съответния ранг
{
$style_color = 'style="color:#ff0000"'; <---- тук се слага цветът на който искаш да бъде ранга
}

и по този начин продължаваш с другите рангове... :wink:
надявам се г/д да съм го обяснила добре но и аз като правих този урок цял ден съм се чудила къде греша и накрая се усетих :D

Код:
else if ( $row['user_posts'] > VIP Потребител )
И от тук мисля че няма как да зададеш Вип потребител..
Най лесно става като го аднеш от форума като специялен ранг.. и после го записваш .. там :)
Тук трябва да са постовете на усера.. :)

NoDoUbT каза:
else if ( $row['user_posts'] > 199 ) <--- тук се пишат ранговете според броя на мненията(пишат се минималния необходим брой мнения за да бъдеш съответния ранг
{
$style_color = 'style="color:#ff0000"'; <---- тук се слага цветът на който искаш да бъде ранга
}

и по този начин продължаваш с другите рангове... :wink:
надявам се г/д да съм го обяснила добре но и аз като правих този урок цял ден съм се чудила къде греша и накрая се усетих :D

Пич аз това го знам как се прави, въпроса ми беше на специален ранг как да го направя, защото там няма определен брой мненя. Пробвах както каза обаче не става дава ми грешка.

момиче съм бре :roll:
и това го знаех как става но съм забравила :roll:

VIP Потребител например в различен цвят.
Смисал.. всяка буква да е във оделен цвят.. или винаги вип потребител цвета да се сменя?

май иска да каже че иска ВИП да се изписва пак като другите отдолу обаче е специален ранг и не знае как да го запише щото не се определя от броя мнения и в по-горния код ....

Виж... направи си мода от урока.. сложи на вип потребителя.. някакви мнения.. но после от форума като адваш самите.. ранг надписи.. не са важни мненията а е важно.. дали ранга вече е специялен от форума...
За да го изпробваш дали работи... просто за пробно сложи вип потреибтел от 0-5 пост-а.. направи един пробен усер.. със 0 мнения.. и го виж какъв ще му е ранг.. това е :?:

Back
Горе