Ранк на потребител

XTYLING

Registered
здравейте аз сам така малко по начинаещ и искам да попитам пхпбб2 форум дали може да има ранк и да пише тоя който е на парво място в името му примерно до името му да пише THE BEST но да го пише само на този потребител който има най много мнения ... та това ми е вапроса . дано да сте ме разбрали и ако някой знае как става това ще сам му много благодарен ако каже :)

Еми утиваш в админ панела наи от долу на потребители има рангове и от там се настроиват на колко мнения да се вдигне ранга...

значи мен аз искам който е на 1-во място да му го пише на името и автоматочно да се сменя като някой друг потребител го мини по мнения ...

Ами това се настройва в Минимум брой мнения :wink: Примерно за супер слагаш 1000 така всички над 1000 са със супер :wink:

Обаче специално по твоя въпрос май няма как да стане :roll:

От Фри Форумите които имах си спомням, че май от потребители или някъде там може да слагаш ранг само на определен потребител примерно "Бадженак" и само той да го има, но ако решиш да го смениш пак ще трябва да е на ръка :wink:
И другият път изчакай и други мнения преди да даваш точки :wink:

Ами аз като прочетох за кво са :idea: Мене лично не ми трябват , но гледам , чо това ви е стимул ... :roll:

Back
Горе