Ранк - само картинка?

Snoopy

Registered
Как мога да задам за ранк само картинка, искам обаче и да остане опцията само текст. Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете, защото се чудя отдавна как става.

И аз се мъчих да намеря решение на този въпрос преди време но не намерих .. затова слагам вместо текст " " :)

Мда, много ти благодаря, как не се бях сетил...
Благодаря ти, още веднъж ^^

Snoopy каза:
Мда, много ти благодаря, как не се бях сетил...
Благодаря ти, още веднъж ^^
Моля, за нищо. Но въпросът още е интересен, всмисъл може ли да се премахме текстовия ранг? (като ред)

А защо пък не ? Просто правиш ранга с картинка и текст, влизаш в PhpMySQL и от там делваш само текста ;)

E398 каза:
А защо пък не ? Просто правиш ранга с картинка и текст, влизаш в PhpMySQL и от там делваш само текста ;)
Става по-сложно ...трябва да отваряш phpmyadmin да търсиш таблици няма смисъл.Според мен по-удачния вариянт е както каза porostorm с поставяне на   на мястото на текста :roll:

И така само картинки ще виждаш, а когато искаш да сложиш текстов ранг няма да можеш.

Snoopy каза:
И така само картинки ще виждаш, а когато искаш да сложиш текстов ранг няма да можеш.
Еми в моя случай аз не искам и да слагам текстов :) само място заема :lol:

Хахахах, ами потребителите? Те какъв ранг ще имат или гич няма да имат? Накарай ги да си го рисуват най-отгоре на аватара :D

А защо наистина не се махне текста от PhpMySQL, не е толкова трудно да ги намериш ранговете ;)

Back
Горе