Регистрационна форма

h4x0r

Registered
Здравейте .. Имам следното

Код:
<form>
  <h1><span>KMtronic</span>
      <lable> </lable>
    Login Panel </h1>
  <div class="inset">
    <p>
      <label for="email">EMAIL ADDRESS</label>
      <input name="text" type="text" placeholder="" required/>
    </p>
    <p>
      <label for="password">PASSWORD</label>
      <input name="password" type="password" placeholder="" required/>
    </p>
  </div>
  <p class="p-container"> <span><a href="#"></a></span>
      <input name="submit" type="submit" value="Login">
  </p>
</form>

как мога да направя някаква верификация да може да се влиза с акаунт и парола... Нещо елементарно ми трябва

Това е твърде общ въпрос за конкретен отговор. Конкретизирай се - в каква среда работиш и въобще попитай нещо по-точно.

anonimen каза:
Това е твърде общ въпрос за конкретен отговор. Конкретизирай се - в каква среда работиш и въобще попитай нещо по-точно.

Не че искам да се заяждам с теб просто си спамиш :)

h4x0r каза:
anonimen каза:

Не че искам да се заяждам с теб просто си спамиш :)
Първо да се извиня, ако съм сгрешил някак или съм нарушил някое правило.

Второ, имам предвид точно това, което съм постнал. Ето малко по-подробно:
* включва ли се употребата на БД или не? не става ясно (но, предполагам, че да), и ако да - каква - вероятно mysql?
* за какво ще се използва тази "верификация "? Какво представлява нещото, в което ще се влиза? Къде ще се влиза??? Какво представлява това, което ще защитиш с парола? не става ясно.
* и си дал някаква форма със субмит и два инпута за юзер и парола. Това по никакъв начин не пояснява горните точки.

Идеята ми е да обясниш за какво става дума. Сега 10 юзера ще напишат "simple user log in" и ще постнат първите три резултата, ще си харесаш някой линк и затваряш темата. Според мен това не ти е целта :?:

Back
Горе