Рестартиране на компютър

• Автор Автор lub4o
  • Начална дата Начална дата

lub4o

Registered
Здравейте, имам странен проблем с компютъра ... :D
Когато случайно бутна бюрото или леко поместя компютъра той се рестартира. Реших да проверя от къде идва проблема, като махнах плочките отпред на кутията и доплрях метал до:
(сивата част)
4739408C.jpg

Когато го докосна с ръка няма проблем, но като го докосна с ключа веднага се рестартира. Това нормално ли е ?

Може би и от там идва проблема, когато бутна леко компютъра да се рестартира?

Правиш късо и се рестара. Виж какво има контакт с тая метална част, не би трябвало да е така.

Да, най-вероятно някъде прави на късо и заради това. Огледай някъде жичка нещо, която се е опряла там. Въобще всички кабели огледай.

Още на снимката в дясно се вижда през решетките, че се допират кабелчета или са много близко. Както колегите казаха вероятно даваш на късо :)

Благодаря, исках просто да разбера от какво г/д се получава.
Компютъра е в гаранция и този компютър все някакъв проблем има ... Надявам се да го оправят.

Така де, ако им кажа, че съм го отворил през плочките на кутията, да не се заядат за гаранцията ?

lub4o каза:
Така де, ако им кажа, че съм го отворил през плочките на кутията, да не се заядат за гаранцията ?

Ако няма лепенки от външната страна на кутията.. тоест по плочките, които да си скъсал при отварянето те няма как да разберат, че си го отварял.
Е то има как ама едва ли ще се задълбочават.

Плюс това ако няма лепенки отвън, които да не ти позволяват да го отваряш .. значи не е и забранено и не би трябвало да има проблем.

Има лепенки, но на плочките не. Трябва да го занеса, защото вече и без да го докосвам се ресва и после едвам го включвам ... Трябва да направя към 10 рестарта за да тръгне.

Най-добре щом е в гаранция няма какво да му мислиш. Направо го носи.
При липса на лепенки отвън на кутията няма и вариант да откажат гаранцията.
Успех и дано го оправят :?:

Back
Горе