K kristiqn2 Registered 1 Октомври 2011 #1 Здравейте, Бих искал да помоля който може да направи момичето на снимката да е с руса коса. Ще съм му много благодарен
Здравейте, Бих искал да помоля който може да направи момичето на снимката да е с руса коса. Ще съм му много благодарен
K kristiqn2 Registered 1 Октомври 2011 #3 опитах сам но стана отвратително ако може някой да ми го направи ще съм му благодарен
D DieLikeTheRest Registered 1 Октомври 2011 #4 Е опита ти е добър, въпреки че с тая зелената коса изглежда малко като туко що излязла от сцената на Аватар.Просто нагласи по добре цвета и ще се получи.
Е опита ти е добър, въпреки че с тая зелената коса изглежда малко като туко що излязла от сцената на Аватар.Просто нагласи по добре цвета и ще се получи.
K kristiqn2 Registered 1 Октомври 2011 #5 просто не съм много добър с фотошоп а ми трябва до тази вечер моля ви ако можете направете го
D dELux_nike Registered 1 Октомври 2011 #6 има много уроци, разгледай някой този който са ти дали по-горе също става ето груб пример разбира се трябва да си поиграеш малко
има много уроци, разгледай някой този който са ти дали по-горе също става ето груб пример разбира се трябва да си поиграеш малко