Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
http://lockerz.com/
Vladkata каза:http://lockerz.com/
Играл съм там, точно когато се създаде сайта... Обаче нищо, особено ако не си в тяхната страна...
И аз мога да го потвърдя с малко неточности обаче. Поръчвайте си само пари от там, иначе няма да се впечатлите от другите продукти. На картинките е едно, а всъщност пращат "квот дойде". Не, че нещо де, аз така или иначе СМС-и не им бях пращал, но поръчах някакви ужким 6 W колонки SweeX, подхождащи доста добре на интериора на монитора ми, то взеха, че пристигнаха някакви "Microlab" 1 W не пишеше особено много за качеството на звука, но като ги пуснах се убедих, че са пълен майтап.Nazi_93 каза:От nagradite.net съм взел дотук 80 лв (4*20) от там ги дават,но с малко закъснение,ама идват!
Трябва да кибичиш през нощта буден, за да хванеш redeem и да вземеш нещо.razor72 каза:Работи ама как става това от къде кво трябва да направя къде са наградите и гледах клипове и ми даде пари там точки ли е кво е нз а искам да си поръчам една награда срещу точки за да видя дали ще донесът от къде става
razor72 каза:Работи ама как става това от къде кво трябва да направя къде са наградите и гледах клипове и ми даде пари там точки ли е кво е нз а искам да си поръчам една награда срещу точки за да видя дали ще донесът от къде става
Това, за което говориш за bit-овете. Там просто нямаш никакъв шанс да вземеш нещо, защото всички ползват някакви ботове, които да цъкнат точно когато остане една мили-секунда!qazxsw каза:razor72 каза:Работи ама как става това от къде кво трябва да направя къде са наградите и гледах клипове и ми даде пари там точки ли е кво е нз а искам да си поръчам една награда срещу точки за да видя дали ще донесът от къде става
Всеки път като влезеш в сайта натискаш на 1 бутонче което ти дава точки. Допълнително има да отговаряш на въпроси и да гледаш клипчета което ти носи точки в сайта.
Като събереш някакъв брой точки отиваш в секцията с наградите където се върти търг.
Да речем има награда xBox360 и ти имаш точките за нея. Цъкаш на бутончето и потвърждаваш, че искаш да го вземеш за 5100 точки. Някой тогава те надцаква с 5110 точки и така се надцаквате ти и още 50-60 човека да речем и този който в последната секунда даде най-много преди да изтече времето за наддаване печели самият продукт.
Лесно е, но както някой хора казаха, трябва да следиш часови разлики и т.н. за да уцелиш време когато повечето хора са офлине, за да имаш по-голям шанс да спечелиш.