Сайт за Емиграция

Botzo

Registered
Еми какво да кажа .... направихме такъв сайт. В никакъв случай не блести с някакво невероятно програмиране или нови идеи. Май в него ценното е информацията, която предлага на български език. Ето го:

http://www.go-to-quebec.net/

Не знам .... изкажете се какво евентуално може да се подобри.
Благодаря предварително.

центрирай го малко че така в едната страна не стой добре :idea:

roskata каза:
Уоу, интересен сайт. Ти вече в Квебек ли си емигрирал
Благодаря.
Ианче за мен ... емигрирах и в Квебек и вече за последен път. Затова тук с група хора решихме да улесним всичко за тези които имат желание като преведем цялата програма на български език, и освен това за някой неща свързани с първите стъпки тук.

Та сложихме и форум и понеже се оказа, че не мога да правя винаги това, което искам намерих това място тук дето е пълно с полезно уроци за неразбиращи като мен.

Бих казал, че е полезно, гледам че сайта има доста уникални посещения на ден и въобще като цяло, това е добре. Но незнам до колко българите са заинтересовани да емигрират в Квебек, може ли да обясниш малко повече за тази дейност, защото не ми е много ясно.

Благодаря!

както ти каза неблести с нищо но в сайта ти има ценна информация което е наи важното ;) евала :D

roskata каза:
...Но незнам до колко българите са заинтересовани да емигрират в Квебек, може ли да обясниш малко повече за тази дейност, защото не ми е много ясно.
Благодаря!
Квебек е т.нар. "лесния вход за Канада". Какво ще рече ... ако някой реши да емигрира по програмата на федерална Канада, самата процедура отнема между 5 и 7 години, изискванията за език са много високи както и тези за образование и накрая ако се откаже то това се брави без обяснение.
Провинция Квебек има собствена програма и ако всичко е наред от подаване на документи до пристигането тук може да мине от една година до година и половина максимум, като може да стане и със средно образование.
Естествено единственото камъче е че самото интервю е на френски език, който не е много популярен в БГ и трябва да се учи. Това е единственото.
За това дали има желаещи ... само пример: преди в БГ максимум за интервю се чакаше три месеца. Сега минимума е шест. Та наплива е голям защото всеки иска да вземе емиграционната виза SW1 за Канада.

Не знам дали стана много ясно ... ако не е може да дообясня.

Да, ясно, еми в такъв случай, това е полезно и най-важното, отнема по-малко време, аз като чух от 5 до 7 години за тази виза и ми се зави свят ;)

Back
Горе