Сайт на localhost

k0kicha

Registered
Здравейте! Не съм все още изцяло наясно с PHP и искам да попитам - Как мога да направя сайтът ми на localhost, т.е. да си го виждам както ще е по-принцип на сървъра като го кача, да виждам как работи и т.н. и след, като всичко е наред да го кача на хостинга? Някой може ли да ми каже как ще стане? Каква програма ми е необходима и как точно да го направя?
 
Като за начало си изтегли XAMPP -> apache,php,mysql . Инсталираш и си имаш локален уеб сървър
XAMPP Download

За програма с която ще качваш на хостинг filezilla ftp .
 
Ами просто го сваляш и инсталираш в избрана от теб папка. Ако нямаш програма (пр. Скайп) която да ползва порт 80 всичко ще ти тръгне автоматично.

Останалото е знания как да ползваш phpmyadmin, базаданни и др.
 
Благодаря Ви, изключително много на всички! Всичко работи перфектно, а сега искам да попитам как да направя таблица (база от данни) със PhpMyAdmin ?
 
Да, но не ми излиза този прозорец ACtions излиза ми само General Settings и Визуални настройки... не ми излиза това с Create Table

А като напиша http://localhost/phpmyadmin ми иска потребителско име и парола, а там кое да напиша? Ако не напиша нищо ме вкарва в phpmyadmin и ми пише "няма привилегии" сигурно заради това не виждам нищо.
 
Препоръчвам ти да инсталираш нова версия на phpmyadmin стандартната по подразбиране е стара.

http://phpmyadmin.net

Има и документация.
 
"Информация за весията: 3.4.10.1" с най-новата съм! И пак не ми излиза да създавам таблица.
 
Всичко вече е наред! Сега искам да попитам. Не ми излизат картинките. Задавам външни линкове с картинки и не ми ги отваря. Какъв е проблема?
 
Трудно е да се разбере,защо...
покажи код с който показваш картинките
 

Горе