Свързване на аудио уредба към PC?

maxvolum

Registered
Как мога да свържа аудио уредба към PC? Искам да използвам усилвателчето от уредбата ама има ли друг начин да ги интегрирам? На уредбата мисля че нямам специални букси. Идеи?

Потърси такив кабел в Technopolis, на който единия край да е за слушалки на дискмен а на другия да е на чинчове!Има да се продават в различни дължини!Аз съм така!От звукова карта Creative към усилвател Technics

emagi каза:
Потърси такив кабел в Technopolis, на който единия край да е за слушалки на дискмен а на другия да е на чинчове!Има да се продават в различни дължини!Аз съм така!От звукова карта Creative към усилвател Technics
Аз викам да интегрирам цялата уредба примерно на дисплея да пише името на песента и т.н.

Е как ще стане това??? :idea: :shock: :idea: :shock:
То ти трябва специален софтуер, ....................абе нЕма да стане тая!

dsc00319.jpg
ето с такъв можеш да ги свържеш като използваш функцията AUX на уредбата. името на песните няма да ти излиза на дисплея на уредбата, но поне аз не знам да има такaва възможност за свързване на уредба с PC.

maxvolum каза:
emagi каза:
Аз викам да интегрирам цялата уредба примерно на дисплея да пише името на песента и т.н.
Това ще е АДСКИ трудно. Трябва да сменяш софтуера на уредбата. По-добре не се занимавай с това ако уредбата е хубава :) Иначе, както другите казаха търси си кабел от едната страна стерео жак, от другата чинчове и ги свързваш на AUX ;)

Back
Горе