Селектиране

4ef0

Registered
Добър ден , за 1ви път се пробвам да направя нещо с фотошоп ( от днеска се пробвам го изтеглих ) и пробвам нещо по урок и в урока пише следното : Направете селекция и оцветете с бяло ... и на мен най-горе в ляво има маргие тоол или (м) пише с него селектирам обаче как да го оцветя бяло ? :)

П.С. дано не ми се смеете много :D

еми избираш онзи инструмент, който прилича на този от запълването в Paint и после си сменяш цвета на бяло и оцветяваш с натискане върху елемента
ако си с Photoshop CS3 това е 12-тия елемент ако не е избран той задържаш върху него натиснат и избираш Paint Bucket Tool бързия бутон е G

Селектираш с този инстромент избираш си цвета койти искаш да е на преден план и натискаш CTRL + BACKSPASE. Аз този начин най използвам. Успех. :?:

peter_ew каза:
еми избираш онзи инструмент, който прилича на този от запълването в Paint и после си сменяш цвета на бяло и оцветяваш с натискане върху елемента
ако си с Photoshop CS3 това е 12-тия елемент ако не е избран той задържаш върху него натиснат и избираш Paint Bucket Tool бързия бутон е G

този инструмент го търсих но го нямам в менюто в ляво, а с контрол + бек спейс нещо не стана ... други идеи ?

ето ти е кофата, цъкаш на нея и после избираш от палитрата бял цвят, и натискаш в/у селекцията :)

Back
Горе