Семеен сайт

bekyarovi

Registered
http://bekyarovi.com/

Здравейте и добре дошли в нашият семеен сайт!!! Тук можете да научите повече за нас и нашите приключения, да разгледате наши снимки и снимки на наши приятели и при желание да ни пишете. Също така ще намерите и много Благинки Уроци ! Онлайн Телевизия и Радио ! Онлайн Камери ! Карта на Земята ! Програмки! Прекрасни Тапети ! Безплатен SMS Център и др...

Браво много си добър с флаша интрото е супер

Баш пък много - интрото е темплейт , просто малко съм го поразчупил .
Иначе се радвам че ти харесва :D

Може би защото аз съм на 12Мbit и за по малко от 10 сек. се зарежда , пък и съм сложил бутон "пропусни интро" :?:

bekyarovi каза:
Може би защото аз съм на 12Мbit и за по малко от 10 сек. се зарежда , пък и съм сложил бутон "пропусни интро" :?:
Да но на мен като дам пропусни интрото нищо не става продължава да върви интрото !

О незнам , можеби имаш проблем с флаша , или брузара, сайта е оптимизиран за ИЕ , някой да помага за другите браузари че е ужас, Мозилата направо ми кърти сайта .

Няма ли някво скриптче да прави така с всички браузари сайта да изглежда еднакво.

Сайта е правен главно с "Microsoft Office FrontPage 2003"

Страницата "Карта на сайта" се раздърпва в по-големи резолюции. Оправи го.

Дизайна като цяло е зле. Само менюто е хубаво. До интрото, то е едно от безплатните на templatemonster .

s1lv3r каза:
Дизайна като цяло е зле. Само менюто е хубаво. До интрото, то е едно от безплатните на templatemonster .

Помагй , кое те дразни , дай някой съвет :D

А за интрото е от templatemonster наистина - но не е безплатен 8)

Back
Горе