Сесията се губи в Мозила

uphero

Registered
Сглобих си една логин система,всичко ОК само в мозилата не се запазва сесията.
Логваш се и след рефреш се губи,с другите браузъри няма този проблем

Деинсталирай мозилата, изтрий конфига и всички останали файлове, изтрий кеша и инсталирай. Ако пак даде такъв проблем, дай примерен код

nqkafff каза:
Деинсталирай мозилата, изтрий конфига и всички останали файлове, изтрий кеша и инсталирай. Ако пак даде такъв проблем, дай примерен код
Кво приказваш бе човек...
ползвам WP с къстъм тема преработена от мен,досега все в мозилата всичко бачкаше и каква стана

Мисля че човека имаше предвид да изтриеш файловете които остават след като деинсталираш браузъра.

inferno16 каза:
Мисля че човека имаше предвид да изтриеш файловете които остават след като деинсталираш браузъра.
Вярно бе :oops:
Проблема е решен,поне за сега.
Имах създадени няколко страници в тях с шорт код вкарвах кода.
Изтрих ги и ги добавих наново и сега всичко е ОК

inferno16 каза:
Точно това имах предвид :oops: :)

nqkafff каза:
inferno16 каза:
Точно това имах предвид :oops: :)
А да ти е минало през главта, че и при други хора с мозила има същия проблем?
Или реши, че съм толкова тъп и не съм попитал 2-3 човека?

Виж ми първото мнение. В секи софтуер се намира бъг или се бъгва понякога. Триеш цялата мозила, кеша и конфига, ако не стане, дай си сорса да го видим. След като всичко сега ти е ок, защо пишеш излишен спам

nqkafff каза:
Виж ми първото мнение. В секи софтуер се намира бъг или се бъгва понякога. Триеш цялата мозила, кеша и конфига, ако не стане, дай си сорса да го видим. След като всичко сега ти е ок, защо пишеш излишен спам
Ти спамиш в момента,пак ти казвам проблема не беше само при мен,че да си трия браузъра

Back
Горе