V vision Registered 9 Юли 2007 #1 Извинявам се за лаймърския въпрос, но не открих във форума някъде да е писано за какво точно се използва синхронизацията в phpbb форумите?
Извинявам се за лаймърския въпрос, но не открих във форума някъде да е писано за какво точно се използва синхронизацията в phpbb форумите?
S SuCcEsS Registered 10 Юли 2007 #2 Мисля че беше за подреждане на самия форум, но не съм напълно сигурен
V vision Registered 12 Юли 2007 #3 SuCcEsS каза: Мисля че беше за подреждане на самия форум, но не съм напълно сигурен Увеличете... Тоест ако примерно е местен някой раздел или форум нагоре надолу за да може един вид да се рефрешне и да се покаже вече там където сме го преместили на новото му място като се разглежда индекса на форумите.
SuCcEsS каза: Мисля че беше за подреждане на самия форум, но не съм напълно сигурен Увеличете... Тоест ако примерно е местен някой раздел или форум нагоре надолу за да може един вид да се рефрешне и да се покаже вече там където сме го преместили на новото му място като се разглежда индекса на форумите.