Система за лични съобщения?

streleca_stz

Registered
Здравейте! Някой може ли да ми предложи някаква хубава система за лични съобщения? Гледах ги тук в сайта системите, но са все такива, че не работят.. Пробвам се да ги оправя, но просто не мога :X Пробвах и сам да си напиша, но просто не става :D

Според заглавието на темата искаш система за ЛС, а после в темата за новини... :shock:
Дай си кода, който си писъл и ние ще ти помогнем да го оправиш. ;)

е то пък не е сложно прастичка ли искаш или няква по такаа яка ? ама ся ми са спи утре ще видя отговора ти :idea:

По принцип искам да е хубава.. и почнах сам да пиша сега една.. обаче пък ми излиза грешка и просто не мога да разбера защо става така..
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'from,to,title,message,date) VALUES ("streleca_stz","asd","asd","adsadasasd","19.' at line 1
....
PHP:
$query = mysql_query('INSERT INTO `pm` (from,to,title,message,date) VALUES ("'.$from.'","'.$to.'","'.$title.'","'.$message.'","'.$date.'")') or die (mysql_error());
$send = '<div class="team_title">Съобщението беше изпратено успешно!</div>';
:|

$query = mysql_query('INSERT INTO `pm` (from,to,title,message,date) VALUES ("'.$from.'","'.$to.'","'.$title.'","'.$message.'","'.htmlspecialchars(addslashes($date)).'")') or die (mysql_error());
:idea:

streleca_stz каза:
По принцип искам да е хубава.. и почнах сам да пиша сега една.. обаче пък ми излиза грешка и просто не мога да разбера защо става така..
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'from,to,title,message,date) VALUES ("streleca_stz","asd","asd","adsadasasd","19.' at line 1
....
PHP:
$query = mysql_query('INSERT INTO `pm` (from,to,title,message,date) VALUES ("'.$from.'","'.$to.'","'.$title.'","'.$message.'","'.$date.'")') or die (mysql_error());
:|

Направи го така:

PHP:
$query = mysql_query('INSERT INTO `pm` (`from`,`to`,`title`,`message`,`date`) VALUES ("'.$from.'","'.$to.'","'.$title.'","'.$message.'","'.$date.'")') or die (mysql_error());

Мерси @xmmm така вече проработи! Ммм искам да попитам дали би могло да стане с 1 заявка да се изведат непрочетените и прочетените съобщения и примерно непрочетените да са над прочетените писма? Ако да - как?

Хмм сега обаче не иска да изведе съобщенията които са само за влезлия потребител..
Unknown column 'streleca_stz' in 'where clause'
PHP:
$rs = mysql_query('SELECT `pm_id`,`title`,`from` FROM `pm` WHERE `to` = `'.$_SESSION['user_info']['username'].'` ORDER BY unread DESC') or die (mysql_error());

PHP:
$rs = mysql_query("SELECT `pm_id`,`title`,`from` FROM `pm` WHERE `to` = '".$_SESSION['user_info']['username']."' ORDER BY unread DESC") or die (mysql_error());
така?

$rs = mysql_query('SELECT `pm_id`,`title`,`from` FROM `pm` WHERE `to` ="'.$_SESSION['user_info']['username'].'" ORDER BY unread DESC') or die (mysql_error()

Back
Горе