Здравейте искам да попитам възможно ли е да се направи панелче и система за предупреждение на потребителите, съдържащо следните неща:
Tакава система има по тракерите. 100% съм сигурен, че в уордбг.ком я имаше. Въпроса ми е следния. Възможно ли е да се направи така, че вече готова система да се редактира и интегрира във форума, който администрирам.
Ако не е възможно бих се радвал на някакви алтернативни предложения, тъй като системата с каротончетата бъгва. Ако може тя да се редактира бихте ли могли да ми помогнете.
Благодаря предварително.
- две менюта тип лента (като на цветовете и размера при пускане на пост)
===едното да е с "1во предупреждение", "2ро предупреждение", "3то предупреждение"
===другото да е с " 1 седмица","2 седмици", "1 месец" - Две полета за писане (един вид информация за колегите преглеждащи профилите).
=== едното видно само за потребители от мод нагоре, в което да се пише: причината за предупреждението + кратка информация като обосновка..с максимум големина 100 символа.
===второто да е видно за потребителите с максимум големина 30 символа.
Tакава система има по тракерите. 100% съм сигурен, че в уордбг.ком я имаше. Въпроса ми е следния. Възможно ли е да се направи така, че вече готова система да се редактира и интегрира във форума, който администрирам.
Ако не е възможно бих се радвал на някакви алтернативни предложения, тъй като системата с каротончетата бъгва. Ако може тя да се редактира бихте ли могли да ми помогнете.
Благодаря предварително.