Системите за on-line пазаруване - Пюсове и минуси

Potop

Registered
Здравейте,
от известно време разглеждам системите за пазаруване. Последните няколко дни изчетох доста за готовите и безплатни платформи. Но за да се добие истинска представа трябва да си работил по-обстойно с дадена или няколко платформи. Потърсих и мнения из форума, но има препоръки за една или друга, но никъде не видях защо едната е по-добра от другата. Искам да помоля, който е работил с някоя безплатна система за електронна търговия да сподели, какво му харесва и какво не.

Мисля, че темата ще е полезна не само за мен, но и за много други потребители...

Предварително благодаря !

Opencart - Отворен код - страхотна система!

Някой може да каже и Magento но за мен тя е изпълнена и много много за пипане няма. Не можеш много да променяш.

В Opencart до някъде ми хареса и админ панела в който са подредени многобройни опции, до някъде ми се струват не подредени но това е лично мое виждане.

В opencart могат да се добавят доста модове .... общо взето за мен е по добрия вариант.

Моето мнение е следното: взимаш напредвид какво ще продаваш - дали ще е смесен магазин като на село от пирони до еклери ... и едва след това мислиш каква система ще използваш.
Ако е например само за едно нещо, най добре си напиши сам една която да ти е удобна като функционалност - без излишни функции и т.н а само това което ще ти върши работа и с времето можеш да си модифицираш според нуждите.
Но ако ще правиш голям онлайн магазин със 1000 категории и 10 000 000 продукта се застъпвам за колегата - Opencart :)

Back
Горе