Скрипт за смс-реклама

bboykesh

Registered
Здравейте,
Някой може ли да ми каже кода за смс реклама , т.е. когато някой прати смс в сайта ми с някакво съдаржание което трябва за да се закупи рекламата , след това да напише кода който е получил от смс-а и като го въведе рекламата му да се показва за определено време?
Става въпрос за мобио.бг от там има файлове ама те са само за joomla , php-fusion , WP няма за e107 :(. Моляви помогнете ми.

Има урок за wisdom http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2005 . Там не ви ли дават някакъв код? И като изпратиш смс не ти ли връща код? :roll:

Т.е. да се направи една форма за добавяне в която трябва да се въвежда и кода от смс-а и ако е верен да добавя в базата данни и да е направено определено време след добавянето на записа да се трие?

Нужно ли е да го записваш? Мисля че wisdom записват смсите на техният сървър. Иначе да правиш 1 форма и проверяваш дали кода е верен ако е верен правиш примерно регистрация или функцията която искаш да бъде. :roll:

bboykesh каза:
Здравейте,
Някой може ли да ми каже кода за смс реклама , т.е. когато някой прати смс в сайта ми с някакво съдаржание което трябва за да се закупи рекламата , след това да напише кода който е получил от смс-а и като го въведе рекламата му да се показва за определено време?
Става въпрос за мобио.бг от там има файлове ама те са само за joomla , php-fusion , WP няма за e107 :(. Моляви помогнете ми.

Така си го написал, че не става ясно, какво точно ти трябва. Код на SMS или някакъв скрипт, или фирма която се занимава с микроплащания чрез SMSи !

Значи трябва ми такава форма за смс реклама , тоест някой като прати смс на определен номер който аз съм посочил да му прати код който да го въведе в полето в което трябва + линк към банера + линк към сайта му и ако кода е верен да му покаже рекламата.Незнам дали сте ме разбрали.

bboykesh каза:
Значи трябва ми такава форма за смс реклама , тоест някой като прати смс на определен номер който аз съм посочил да му прати код който да го въведе в полето в което трябва + линк към банера + линк към сайта му и ако кода е верен да му покаже рекламата.Незнам дали сте ме разбрали.
Определено не! Не те разбирам! Но ето ти нещо което определено ще ти помогне www.allopass.com . Поне гарантирам, че са коректни, защото работя с тях. Ако е нещо подобно, но тази фирма не ти върши работа, ще ти дам и други!

Немога да го разбера този сайт , а моя въпрос сега ще го обясна както трябва.
Значи има такива сайтове който са си направили смс реклама , тоест за да пуснеш реклама на товя сайт трябва да пратиш смс примерно с текст "kupi reklama" на номер "55555" , след което получаваш код , който го попълваш в сайта на който си пратил смс-а и ако ти е верен твоята реклама се активира.
Пример:
Искам да рекламирам моя сайт и пращам смс "kupi reklama" номер "55555"
След което въвеждам кода който съм получил в обратния смс и след което ако всичко е успешно моята реклама ще се види в сайта.Това е всичко....сега незнам дали сте ме разбрали...

Back
Горе