X XxLPxX Registered 5 Юли 2010 #1 Знаете ли как vbox7 и youtube са направили thumbnail на клиповете си ? Имам youtube clone script и се чудя как от него мога да извлеча този скрипт
Знаете ли как vbox7 и youtube са направили thumbnail на клиповете си ? Имам youtube clone script и се чудя как от него мога да извлеча този скрипт
X XxLPxX Registered 5 Юли 2010 #3 Аха,а на хостинга как мога да инсталирам ffmpeg ? използвам hostsean
R rosko Registered 5 Юли 2010 #4 Ти самия не, ако администраторите се съгласят да ти инсталират, тогава. Но зависи на кой план си. edit: Ако си на виртуален сървър, имаш възможност за безплатна инсталация на ffmpeg, пише го в сайта им!
Ти самия не, ако администраторите се съгласят да ти инсталират, тогава. Но зависи на кой план си. edit: Ако си на виртуален сървър, имаш възможност за безплатна инсталация на ffmpeg, пише го в сайта им!
H Harry_Potter_ Registered 5 Юли 2010 #5 Ето ти един урок където може да видиш как става номера когато вече имаш инсталиран ffmpeg.Само да знаеш мисля,че прави проблеми при инсталацията при PHP 5+(поне на домашния ми сървър е така).
Ето ти един урок където може да видиш как става номера когато вече имаш инсталиран ffmpeg.Само да знаеш мисля,че прави проблеми при инсталацията при PHP 5+(поне на домашния ми сървър е така).