Следваща снимка

Lasevg

Registered
Да кажем ,че в БД е :

ID | USER | IMAGE
---------------------------
1 | LASEVG | 1.png
2 | LASEVG | 525.png
3 | WEB-TOURIST | 7878.png

Как мога да взема втората снимка след като съм взел вече първата ( от юзър lasevg )

Да , защото id е Auto increment , мисля че селекцията е :
$us=$user....
Код:
mysql_query("SELECT * FROM `images` WHERE `id`>'$id' AND `user`='$us'");

За следваща :)

<off>
Сам си задаваш въпроси, сам си отговаряш, ако имаше чалъм и точка да си дадеш сам, сигурно и това щеше да направиш.
Питаш за всеки ред код, в системата за качване на картинки, която изграждаш в момента. Това всички го разбрахме. Смисъл обаче от това няма.
Свали си някоя система, която писана от хора с акъла си и я използвай. Два форума вдигна вече на крак заради твоята златна система! Спри се!

Отклоних се от темата, линчувайте ме!
</off>

То не е само за една система ... като ти пречи защо отваряш и гледаш ? админи няма ли ? против правилата ли е ? като ти е писнало оплакваш се на админа , той ме банва и стига ? нали за това е тази част от форума ...
:wink:

БТВ тва що не ми го написа на ЛС ?

Съгласен съм, че е за това, да си помагаме. Ядосвам се обаче защото утре ще пуснеш сайта за продажба в раздел Обяви и ще се фукаш, че системата е писана и т.н.
Наблюдавал съм това явление много пъти, защото посещавам доста форуми и е смешно.

Айде стига толкова, че ще ме натири админа пак.
Надявам се да си разбрал к'во искам да ти кажа...

EDIT: Не ти писах на ЛС, защото нямам нищо против конкретно срещу теб. Не си единствения, който пуска теми една след друга за неща, които се намират за по-малко от 30 секунди в Google. Исках и другите да видят, че във форума има революционери. :D

Back
Горе