H Hous Registered 4 Юли 2013 #1 Чудя се може ли да смеся 2 заявки при показването, какво имам предвид: Заявка 10 новини Заявка за 10 вица и да се покаже така: Новина виц виц новина новина виц ... като подредбата да е според това кое е последното добавено , дали виц или новина но да се показват смесено...
Чудя се може ли да смеся 2 заявки при показването, какво имам предвид: Заявка 10 новини Заявка за 10 вица и да се покаже така: Новина виц виц новина новина виц ... като подредбата да е според това кое е последното добавено , дали виц или новина но да се показват смесено...
Revelation Administrator Екип 4 Юли 2013 #3 [sql] SELECT n.*, j.* FROM news n, jokes j ORDER BY n.date_added, j.date_added DESC [/sql] Може би нещо подобно.
[sql] SELECT n.*, j.* FROM news n, jokes j ORDER BY n.date_added, j.date_added DESC [/sql] Може би нещо подобно.
H Hous Registered 5 Юли 2013 #5 @Revelation на всяка втора заявка си ползвам такива индексчета за съединяване на таблици и въобще не ми хрумна че една супер простичка заявка от този тип ще стане, но свърши работа, ще направя още един тест и получаваш +1
@Revelation на всяка втора заявка си ползвам такива индексчета за съединяване на таблици и въобще не ми хрумна че една супер простичка заявка от този тип ще стане, но свърши работа, ще направя още един тест и получаваш +1