Смяна на потребител

GaTio2

Registered
Здравейте, едно момиче от моя клас иска да използва 2 скайпа не знам какво е правила но вика нещатата и изчезнали пробвах да ги сменя аз ама нещо не става я кажете някой начин как да е със 1вия си акаунт администратора или ся може да е ама какво ще е станало ?

GaTio2 каза:
Здравейте, едно момиче от моя клас иска да използва 2 скайпа не знам какво е правила но вика нещатата и изчезнали пробвах да ги сменя аз ама нещо не става я кажете някой начин как да е със 1вия си акаунт администратора или ся може да е ама какво ще е станало ?
Ако е била с акаунт: administrator , при създаване на новия акаунт пример: GaTio2 то файловете от работния и плот ще изчезнат , това не е проблем , защото може да си ги изкара пак :)
Иначе за да си пусне втори скайп ->
Контрол Панел -> Създава си нов потребител с парола , пример: user: 123 , pass: 123 -> копира папката на скайпа и я слага другаде -> После -> D:\Skype\Phone\ -> десен бутон на Skype.exe -> Run as... -> въвежда акаунт и парола: 123 , 123 :) и готово , не съм обяснил мн добре май :lol:

GaTio2 каза:
ааа как да ги изкара тези иконки пак ^^ или с шорткът
шорткът , но при пускане на пц-то не трябва да влиза в 123 , а в първия и акаунт ако ме разбираш...

Back
Горе