Собствена музикална система

Добра е ;) Пробвах да я бутна ама нестава ;) Браво 8) Продължавай така и накрая ще направиш система с успега на е107 или Joomla :D

sooNatter каза:
Добра е ;) Пробвах да я бутна ама нестава ;) Браво 8) Продължавай така и накрая ще направиш система с успега на е107 или Joomla :D

Хах какво имаш предвид си я"бутнал"? Иначе за система като e107 не ама сега съм почнал една много стабилна :) даже и работи в един сайт ;) на профила ми го има.

MaLa_NocHe каза:
sooNatter каза:

Хах какво имаш предвид си я"бутнал"? Иначе за система като e107 не ама сега съм почнал една много стабилна :) даже и работи в един сайт ;) на профила ми го има.

Да я хакне сигурно :) Ето още един мирър: http://source-bg.info/hosting/unicade/music.rar Лично аз полезни ми беше системата ползвах рейтинг системата и топ15, също така ползвах системата за рег. Няма да е зле да пуснеш още нещо :twisted:

Дайте идея какво да направя още за системата, че имам доста свободно време напоследък :)

Едит: Ами постарал съм се да има максимално защити които мога да направя :) с моите знания.

Notice: Use of undefined constant localhost - assumed 'localhost' in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/config.php on line 5

Notice: Undefined index: username in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 4

Notice: Undefined index: id in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 65

Notice: Undefined index: id in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 109
Топ 20

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 113

Notice: Undefined index: page in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 131

Notice: Undefined index: page in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 132

Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 141

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 149

какви са тея ерори малееее. .... :cry:

HackeR каза:
Notice: Use of undefined constant localhost - assumed 'localhost' in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/config.php on line 5

Notice: Undefined index: username in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 4

Notice: Undefined index: id in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 65

Notice: Undefined index: id in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 109
Топ 20

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 113

Notice: Undefined index: page in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 131

Notice: Undefined index: page in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 132

Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 141

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/1gb.bg/m/u/s/music-land/htdocs/upload/index.php on line 149

какви са тея ерори малееее. .... :cry:

Моля? Какво е тва нещо бе човек :D то при мен никога е нямало такива грешки.

Или си оправи правата на новия xampp 1.7.2 или се върни на xampp 1.7.1 или мини на AppServ...

Имало сериозна дупка в старите хампове и сега са се престарали малко в новия....

Многократно съм написъл в съпорт форума, и тук съм споменавал, че там безплатните акаунти имат пуснати ограничен брой функции. Затова ти се скапва системата там. Просто по-тежките функции са ги спрели админите, защотото иначе натоварват сървърите... За без пари толкова.

appmaster каза:
Многократно съм написъл в съпорт форума, и тук съм споменавал, че там безплатните акаунти имат пуснати ограничен брой функции. Затова ти се скапва системата там. Просто по-тежките функции са ги спрели админите, защотото иначе натоварват сървърите... За без пари толкова.

Абе да ти кажа няма толкова тежки функции които да съм изпозвал, най честите са:

mysql_query();
mysql_fetch_assoc();
mysql_num_rows();
date();
session_start();
ob_tart();
и общо взето тва са най главните които са използвани за сайта.

хей, я дайте ново линкче към системата защото за това ми дава, че е несъществуващ файл/папка :) пък гледам доста коментари има в темата и искам да я разцъкам тая системка :Р

t0m3kk каза:
хей, я дайте ново линкче към системата защото за това ми дава, че е несъществуващ файл/папка :) пък гледам доста коментари има в темата и искам да я разцъкам тая системка :Р

http://source-bg.info/hosting/unicade/music.rar

Parse error: syntax error, unexpected T_DNUMBER in /home/a3248115/public_html/config.php on line 5 :(

Код:
<?php
$user="******"; //Потребителското име на базата данни
$password="*****"; //Паролата на базата данни
$database="a*****"; //Р˜РјРµС‚Рѕ РЅР° базата данни
mysql_connect(mysql14.000webhost.com,$*****2,$****) or die ("Не мога да се свържа с хоста."); //Свързване с базата данни.
mysql_select_db($*******) or die("РќРµ РјРѕРіР° РґР° открия БД: $database"); //Р˜Р·Р±РёСЂР°РЅРµ РЅР° БД-то.
mysql_query("SET names utf8"); //Задаване на Енкодинг на резултатите от бд-то.
?>

някой ако може да ми преведе кво пише :Д и да каже де съ попълват нещата

lorddemon каза:
Parse error: syntax error, unexpected T_DNUMBER in /home/a3248115/public_html/config.php on line 5 :(

Код:
<?php
$user="******"; //Потребителското име на базата данни
$password="*****"; //Паролата на базата данни
$database="a*****"; //Р˜РјРµС‚Рѕ РЅР° базата данни
mysql_connect(mysql14.000webhost.com,$*****2,$****) or die ("Не мога да се свържа с хоста."); //Свързване с базата данни.
mysql_select_db($*******) or die("РќРµ РјРѕРіР° РґР° открия БД: $database"); //Р˜Р·Р±РёСЂР°РЅРµ РЅР° БД-то.
mysql_query("SET names utf8"); //Задаване на Енкодинг на резултатите от бд-то.
?>

някой ако може да ми преведе кво пише :Д и да каже де съ попълват нещата

Код:
<?php 
$user="******"; //Потребителско име
$password="*****"; //Парола
$database="a*****"; //Името на базата данни
mysql_connect('mysql14.000webhost.com',$*****2,$****) or die ("Не мога да се свържа с хоста."); //Свързване със хоста.
mysql_select_db($*******) or die("Не съществува база данни: $database"); //Избиране на БД-то в хоста.
mysql_query("SET names utf8"); //Превръщане на информацията от бд-то в енкодинг UTf8
?>

Хм добавям песен, но никъде не я показва.. Пише песента добавена но я няма

Пише
Песента Priveste in ochi mei на Denisa & Sorinel Copilu е качена успешно! - Виж всички качени песни.
И я няма :?

winers каза:
Хм добавям песен, но никъде не я показва.. Пише песента добавена но я няма

Пише
Песента Priveste in ochi mei на Denisa & Sorinel Copilu е качена успешно! - Виж всички качени песни.
И я няма :?

Във файла add.php има заявка която е настроена да качва в таблица proverka , промени я със таблица music

Стана благодаря :)

А като цъкна на песента ми пише

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\AppServ\www\music\music.php on line 183

и като вотвам отчина но пише vote.php on line 5

winers каза:
Стана благодаря :)

А като цъкна на песента ми пише

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\AppServ\www\music\music.php on line 183

и като вотвам отчина но пише vote.php on line 5

Какъв хост ползваш? На локален ли си със XAMPP?

Back
Горе