Социална мрежа :: CAMPUS.bg

thunder_go

Registered

Заповядайте в единствената по рода си социална мрежа за студенти в България. Като част от нея, ще можете да:

• * имате свой собствен профил и да изразявате своето мнение - да пишете коментари, или на стената на своите приятели;
  • * имате собствени галерии в които да качвате своите снимки и видео клипове, така че другите потребители да Ви опознаят по-добре;
  • * достъп до секции, достъпни само с регистрация;
  • * участвате в групи;
  • * покажете своите авторски умения в нашият блог;
  • * разглеждате на другите потребители снимки, видеота, коментари и др.;
  • се забавлявате в нашата секция с игри;
  • * имате достъп до нашите учебни материали, в които ще можете както да публикувате, така и да сваляте безплатно;
  • * разглеждате и участвате в предстощи събития;
  • * и др.;
Станете част от нас !

eros каза:
Идеята е добра,но дизайна не ми харесва

В правилата пише да давате препоръки.
Ако смяташ, че нещо не ти харесва дай препоръкак как да се направи.

Незнам добре е, но не станах ли много такива сайтове, защо не измислиш нещо по оригинално :)

Специализиран в тази област, не съм попадал до сега :) А другите които са тип "сайт за запознанства" не мерси ;) Идеяата която имаме ние, не е просто уеб сайт ;) И с други неща ще се занимаваме.

Иначе за "нещо оригинално", все от някъде трябва да се започне ;)

Сайтчето е добро. Една препоръка , направете в профила "Университет" да е активна връзка и да се търси по уневерситет. Примерно като цъкна на моя профил "Университет - Стопанска академия" да ми изкарва всички от Стопанска Академия

bucata каза:
Сайтчето е добро. Една препоръка , направете в профила "Университет" да е активна връзка и да се търси по уневерситет. Примерно като цъкна на моя профил "Университет - Стопанска академия" да ми изкарва всички от Стопанска Академия

Готово ;) Като се замисля, отдавна се канех да го направя, но все забравях какво имаше да модвам :)

Ако други имат предложения и идеи, както към дизайна, така и към функционалността, ще се радвам да ги споделите :)

Back
Горе