Спамене относно рекламата за работа

Статус
Not open for further replies.

gryp

Registered
При положение , че не сте оговорили на никой до сега, не разбрам целта на обявата - ПР ли си правите , или наистина търсите хора ?

gryp каза:
При положение , че не сте оговорили на никой до сега, не разбрам целта на обявата - ПР ли си правите , или наистина търсите хора ?

Не сме отговорили на никой? Това кой го казва? Има хора от форума, с които се свързахме, поговорихме, дори проведохме предварително интервю.
Да, има хора, които не покриват по-горе изброените критерии и не се свързахме с тях.
Да си правим PR? Тук? За да си правим PR, обявата нямаше да е във форум с таргет група - програмисти и дизайнери. А ще е с друга таргет група, от която ще има поне малък процент понтециални клиенти.

Ами дано е така, ако има някой сега е времето да се похвали :)

Та ... като съдя по сайта ви , около 20 % от проектите ви не работятят, а другите се преповтарят тематично или са примерни ...

А с месеци набирате персонал .. браво :)

gryp каза:
Ами дано е така, ако има някой сега е времето да се похвали :)

Та ... като съдя по сайта ви , около 20 % от проектите ви не работятят, а другите се преповтарят тематично или са примерни ...

А с месеци набирате персонал .. браво :)

Усещам негативизъм и открито заяждане в коментарите Ви, но това си е Ваше мнение.

Това, че не работят част от проектите ни, вината не е наша, а на клиентите. :) Това, че не са качени всички проекти, по които работим, а само избрани и то с цел. Нямам намерение да обсъждам точно с Вас нашата стратегия за развитие и защо качваме само /както вие се изразихте/ тематично повтарящи се проекти. Може би е хубаво да си направите труда и да се замислите? Дали не е умишлено? :) Както виждате в портфолиото ни липсва също така основна секция за рекламни материали, от което е около 50% от цялата работа на дизайнерите ни.
Това, че търсим персонал, означава че се развиваме в положителна посока. ;)
Принципно обичам и се забавлявам на заядливи коментари и хейтване по мой адрес, жалкото в случая е, че не са подплатени с точни факти. Ние не търсим хора както вие се изразихте "от няколко месеца", а имаше период около 2 седмици, в които търсихме да разширим екипа си, като беше отворена темата, след това беше спряно набирането на екип- поради назначаването на трима нови колеги /за справка можете да видите някой кеш на Илюжън от преди месеци/, сега напусна един от нашите колеги, поради липса на време и лични прични, нямащи нищо общо с нас и нашата работа /той може да потвърди, член е на този форум/, също така предвид увеличението на работата ни и заетостта ни, се налага да вземем още един програмист. :)
Поздрави! :)

ПС. Предполагам бях съвсем и ясен по Вашите нападки и критики. Предлагам да приключим, тъй като това не е целта на темата. Ако имате въпроси, съмнения или каквото и да е друго, можете да се свържете с мен, чрез ЛС. Тъй като не смятам, че трябва да разваляме темата със злобни и негативни коментари! :)

Нямам и намерение да пиша повече, особено щом приемате нещата като "нападки", темата си е ваша.

Какво представлява "отлично портфолио на програмист"? Ако можете да ми обясните ще съм ви много благодарен, след като front-end на един сайт не се прави от програмиста, а кодът под сайта не е публичен! Та, да си дойдем на думата. Какво е портфолио на програмист?

Портфолио на програмист е "каквото дадеш".
Правил си нещо, показваш го, предлагаш услугите си на базата на това което може да покажеш.
След това се решава дали покриваш изискванията.
Няма защо да спамите и да се сърдите, че на са ви взели или че нещо не е наред.
Светът не е справедлив. Всеки може да наеме който си иска и както иска.
Предлагате се и чакате ако нещо се случи.

НЕ превръщайте темата в спор.
Пусна темата като важна за да може някой от вас да си намери работа.
Бих искал повече фирми да предлагат работа само срещу "портфолио" или
"каквото можете", защото има други които искат и документи и диплома.

Всяки над 16 може да спечели пари от изработка на сайтове.
Има работа за целия китайски народ.

Ако не ви вземат тук ще ви вземат на друго място но работата срещу пари е много различна от работата по ваш проект.

Ако някой ще ви намира работа той трябва знае какво точно можете а това е трудно дори да дадете перфектно портфолио или 100 супер проекта.

Най вероятно половината ще ме заподозрат, че работя за този човек и тука му обслужвам интересите.
Но аз не го познавам дори. :)

Да допълня горното мнение.

Предлага Ви се наистина нещо, което особено за хора които учат, е удобно и добро. Наистина знам, че е трудно да се предостави ПЕРФЕКТНО портфолио. Пробвах и с тестова задача, там не се получи изобщо. Но хората, които имат уменията и качествата се познават от далече. Има няколко човека, които ги наех точно от този форум. След като започнат работа, всеки един има тестов период и преценявам какво може.
Все пак е несериозно да дойде някой, който няма никакво понятие от обектно ориентирано програмиране, някой framework и да очаква работа.

И наистина нека темата спре. Дори би било хубаво, да се изтрие. Ако имате въпроси /потенциални кандидати или не/ бих Ви отговорил подробно и изчерпателно на всеки един на ЛС.

Поздрави!

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе