Спам от "Софтуер необходим за направата на сайт"

Статус
Not open for further replies.
Линка за фото шоп и Macromedia Flash MX 2004 не работят :cry:
дайте линкчета за сваляне :P

а за Macromedia Flash MX 2004 някой линйк ще даде ли :lol:
Много ви благодаря за грорните линкчета :) :?:

отново от официалния сайт на макромедия с по горния сериен номер ( тои е става за всички продукти от макромедия студио)
http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=flashpro

Много чудно, защо никой не споменава браузърите? Според мен, преди да публикуваш една страничка трябва да я разгледаш най-малко с IE, Opera, Firefox. Аз колекционирам браузъри и ги използвам почти всички.

Аз смятам, че за един хубав сайт трябват по-скоро идеи, от колкото програми. С NotePad++ и Photoshop CS 1 (не всеки има възможността да подкара CS2) се правят чудеса. Но всякакви програми от сорта на Dreamweaver и Frontpage според мен могат да се ползват само в крайни случаи като помощни средства :roll: . Също съм против и програми, които ти генерират някакви JavaScript меню-та и т.н. Едно просто линкче с един прост hover може да е много по-стилно от наръгани не на място готови скриптове. Казвам го това, защото съм свидетел на много хора, които тепърва навлизат в уеб дизайна, започват да работят на дриймуийвър, използват всякакви генератори на меню-та, всякакви скриптове, които им се струват интересни и т.н. и пълнят сайтовете си с глупости ;) Keep it simple! :P :wink:

mizarck каза:
NotePad++ Rulzzzzzzzz 8)

ето и последната версия на таз яка програмка: http://www.download.bg/index.php?cls=program&mtd=default&id=22088 . добавени са една камара нови езици за програмиране , които дори не съм чувал :shock:

Признал съм го тоя Notepad++, за всичко става :)

И един въпрос: Namo Web Editor не прави ли изходящия код по-олекотен от Dreamweaver-a ? Аз съм се учил на Namo-то, но отдавна не съм го ползвал... По спомени изходния HTML код го вадеше като по учебник, максимално опростен, точно така както бих го написал с текстов редактор :) Айде някой да даде линк от databg сървъра, знам че го има и там. И дайте мнение за това как прави страниците. Само една забележка: за да изважда страниците и писаното на кирилица трябва да оправите кодировката.

Тази тема е изключително полезна за начинаещи като мен.
Благодаря!

Биваше да напишеш от къде копира по-голямата част от поста си, имай малко уважение към автора/преводача... Миналата година съм чел пост, 90% еднакъв със твоя, само липсваха първите 2 абзаца (с линковете)

Milen_Haskovo каза:
Биваше да напишеш от къде копира по-голямата част от поста си, имай малко уважение към автора/преводача... Миналата година съм чел пост, 90% еднакъв със твоя, само липсваха първите 2 абзаца (с линковете)

Биваше да ти кажа, че съм го взела от моя форум където съм го сложила като подтема, и биваше да ти кажа преводачът е лично мой приятел който живее в америка (и той е превеждал урока името му ще остане в тайна за да не правя реклама) и лично аз съм се ровила из нета за да подобря малкото линкчета който преди това не работеха и ... sry ама да видя някъде да съм си присвоила правата на урока? и да съм казала че аз съм го превеждала? не разбрах само какво значение има от къде/защо/как и т.н. съм взела тази информация не мислиш ли че е по важно да помогне на някой.. ма кво те питам дали мислиш като си ограничен в това и почваш с селските въпроси :x бате 90% бил видел ... Айде респект бъхай... :evil:

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе