Списания

xmmm

Registered
Здравейте,мернах из темите за някакви списания,та и мен ми се чете нещо,и ще ви помоля в тази тема та пускате списанията,които четете ,и за какво става въпрос в тях :)

.net си купих преди малко за уеб дизайн,онлайн маркетинг...
В днешния брой има и за ХТМЛ5

Аз всеки месец си чета .NET. В него наблягат доста върху новите тенденции като CSS3, HTML5 , мобилизация на сайтове и тн

Преди малко ходих до бутката, но все още не го бяха получили... :?

.NET в началото имаше твърде много безполезни (поне за мен неща), но отскоро пак почнах да го купувам, защото видях, че във всеки брой разглеждат нещо от HTML 5 или CSS 3

Случайно някой да знае дали ако се абонирам сега ще трябва да плащам и броя на Януари? А къде ще ми носят списанието? Смисъл в пощата ли ще ми го пускат? Подаръците са си хубави, а и няма да се хабя да ходя да го търся.... :D

National Geographic :?:
Иначе .NET ми е попадало веднъж и имаше интересни неща, но не съм си го купувал.

K0ceTo каза:
ПРО-РОК :)
Като го каза, един път питам на една бутка имате ли "Про-Рок" и те ми викат не имаме само "Врачки", и от тогава си ги взимам само от Рок Зоната. BTW .net е добро списанийче макар че не съм го взимал от 5-6 броя на сам.

sorRy каза:
K0ceTo каза:
ПРО-РОК :)
Като го каза, един път питам на една бутка имате ли "Про-Рок" и те ми викат не имаме само "Врачки", и от тогава си ги взимам само от Рок Зоната. BTW .net е добро списанийче макар че не съм го взимал от 5-6 броя на сам.
:mrgreen:

Back
Горе