Сполучлив ли е ефекта?

Много ти е това дето си го дал като размер...Outer glow ли е inner glow li e...Намали го малко да е по "остро"

petri4kov каза:
Сполучлив ли е този ефект за разкъсано?
Да. Браво, доста готин ефект. Иска много леко пипване за да направиш нюансите по-малко контрастни и ще стане мега яко.

Ефект за разкъсване. Ако можете ми кажете вие друг начин как да направя ефект за разкъсване. Този е със Bevel & Enboss(не съм сиурен дали се пише така)

Във фотошоп-бг съм баннат ане знам защо след като не съм влизал от доста време и не съм писал по форума. Може някой друг да ми е влизал със ацц. Писах на е-майл bubsss@abv.bg ма никой не ми отговаря и още си имам бан. Дайте някви данни за връзка със админа да приказвам със него. Извинявам се за спама.

Нормално, като си на БТК и някой е правил мизерии с твойто IP или може би си бил самия ти? В случай, че не си ти - сърди се на този който ги е правил. Заради подобни глупаци понякога страдат и хора, които нямат нищо общо, както може би е и случая с теб, но това е цената да предпазя сайта от такива екземпляри ;)

Не съм на БТК на местен доставчик съм. Съжалявам че писах толко късно ама няколко дни нямах и-нет.

advokata каза:
Мисля че така ще е по-реалистичен ефекта.

А пък аз мисля че не си прав.Това също не прилича на разкъсано.По скоро на строшено. Но не си и помисляй че можиш да го ползуваш ако искаш да рисуваш нещо строшено.

Back
Горе