Спор - Коя програма споредвас е по-хубава

СПОР - Коя програма за графичен дизайн предпочитате? Защо?

• Photoshop

Votes: 0 0.0%
  • GIMP

• Corel Draw

• Illustrator

• PAINT :D

• Общо гласове
    0

Foxy

Registered
Значи пускам тази акета понеже всички казват че Photoshop е най-хубавата за графичен дизайн. В момента аз я инсталвам, затова нема да гласувам, защото не съм и се убедил в способностите и. Всеки, който гласува моля да пише с пост какво му харесва в предпочитаната програма от него, а ако иска вече може да изразява мнение за непредпочитаната :) . Както казах нема да гласувам - като я инстална ще си напиша мнението.
OFF TOPIC: Между другото много ми харесаха уроците за фотошоп и са толкова много..., а и тъкмо ще помогнем на тези които си търсят програма за графичен дизайн какво да изберат :lol: . Та стига съм бращолевил - Нека СПОРЪТ да започне :) .

Май трябваше да сложиш и 3D MAX, защо тя макар че е най-тежка е и много добра.
Предпочитам Photoshopa, защото на нея съм свикнал, а и все пак е продукт на Adobe.

Photoshop е супер програма сега я инсталнах и направих един от уроците супер е яка. А относно 3d Max тя е за 3д анимации а не точно графична програма.

kitchenbg каза:
хм ......... като се замисля .......... :roll: , да беше сложил и Flash, Fireworks, Paint Shop Pro :wink:
не съм ползвал програмата flash, но мисля, че не е за графичен дизайн...

та значи, то може да се отнася за MS Paint, сокато този Paint Shop Pro е на Corel .......... поне те го купиха преди 2 години ли да са :roll: !
а Flash е програма за векторна графика ............ което все си мисля че пак е графична обработка, поне последната версия има доста мощни ефекти!
но както и да е :)

разбирасе ПС е най добро но се колебая и между "Illustrator" не съм виждал как работи но мисля, че на някой ефекти е по добър :roll:

Back
Горе