Статус проблем ПОМОГНЕТЕ!

SeFo

Registered
Имам проблем със тоя статус дали потребителя е offline или online вижте каде се появява картинката на статуса Как можем да го оправим това ? Искам да го сложа точно над аватара... ето и снимка Помогнете ми :cry:

Ако тук не ти помогнат, пробвай в този форум: phpbb.bg/index.php
Там има едно момче, което много ги разбира тези работи. :)

tony_nikolov каза:
Как се казва това момиче? Дали ше ми помогне? Хайде де никой ли незнае?
Помогнете :cry: :( Благодяра ти! :?:

SeFo каза:
tony_nikolov каза:
Как се казва това момиче? Дали ше ми помогне? Хайде де никой ли незнае?
Помогнете :cry: :( Благодяра ти! :?:
Ще ти помогне. Регистрирай се там и в Support 3.0.х пиши и той ще ти отговори. :)

Понеже ми каза на ЛС, за този урок: Online/Offline Статус с картинки за phpbb2

И съм на 90% сигурен, защото така ще се справиш:

templates/SubSilver/Viewtopic_body.tpl

Намираш:
Код:
<td width="150" align="left" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}"><span class="name"><a name="{postrow.U_POST_ID}"></a><b>{postrow.POSTER_NAME}</b></span><br /><span class="postdetails">{postrow.POSTER_RANK}<br />{postrow.RANK_IMAGE}{postrow.POSTER_AVATAR}<br /><br />{postrow.POSTER_AGE}<br />{postrow.POSTER_JOINED}<br />{postrow.POSTER_POSTS}<br />{postrow.POSTER_FROM}</span><br />

направи го така

<td width="150" align="left" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}"><span class="name"><a name="{postrow.U_POST_ID}"></a><b>{postrow.POSTER_NAME}</b></span><br /><span class="postdetails">{postrow.POSTER_RANK}<br />{postrow.RANK_IMAGE}</span><br />
{postrow.POSTER_STATUS}<br />{postrow.POSTER_AVATAR}<br /><br />{postrow.POSTER_AGE}<br />{postrow.POSTER_JOINED}<br />{postrow.POSTER_POSTS}<br />{postrow.POSTER_FROM}</span><br />

Благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат особенно на nom3r1! :?: Имам още 2-а въпроса... как мога да направя така че да показва снимката на статуса по средата. А 2-я въпрос ми е: как мога да сложа снимката на статуса и в профила примерно както е в тази снимка ...

Back
Горе