Страницирване - Ако не е число

nBN

Registered
Здравейте, искам да ви попитам, как да направя, ако се въведе нещо, а не е число да извършва еди си какво?
 
Използвай също и int(); също така ако е за ид-та горе в адрес бара проверявай дали ид-то не е по-малко от нула. Това всичко можеш да го съединиш със горния пример на колегата :)
 
kikity_94 каза:
Използвай също и int(); също така ако е за ид-та горе в адрес бара проверявай дали ид-то не е по-малко от нула. Това всичко можеш да го съединиш със горния пример на колегата :)

И, ако е по-малко какво ? Това е невалидно ID. Така или иначе нищо няма да се изведе на екрана.
И int() няма, ама кастване по-може да се направи с (int) или да се ползва intval() за цели числа.
 

Горе