Съвети за разговор с момиче

god_of_cs

Registered
Е и моето време дойде :twisted: Ама се притеснявам да не се проваля. Много е печена, казах и че я харесвам и тя каза "споко бе" щото видя че съм притеснен. Какво ще ме посъветвате ? Гледах, че има такива теми ама кифлите днес са за... :x

Има 2 начина който се сещам.
Да бъдеш себе си, да и даваш тя да говори повече и да показваш някакъв интерес.Което лично аз го предпочитам.

Вторият вариант е да бъдеш супер як, да се правиш, че не ти пука и да говориш само някакви глупости как си се бил с някой в дискотеката, как си правил на луд и щастлив някой полицай ..... И все пак, уникален подход към жена - няма. Трябва да я "напипаш" ( не дай пускаш ръце, метафорично казано напипаш ).

Еми изведи я някъде да се разходите и просто я целуни и толква. Щом знае че я харесваш и би излязла с теб следователно няма да те отблъсне :wink:

Това за вън лесно, ама целувката :shock:
Иначе няма смисъл да се хваля с боевете, не съм много горд с това. В училище трябваше да съм изключен преди 2 години сигурно, но директорката все ми прощава.

Абе, пф! Брат, просто се отпусни все едно си с най-добрия си приятел и се дръж нормално. От теб изобщо не се изисква да я "сваляш" или да се правиш на много готин. Просто се дръж напълно нормално и всичко ще е ток и жица.

BBC91 каза:
Еми изведи я някъде да се разходите и просто я целуни и толква. Щом знае че я харесваш и би излязла с теб следователно няма да те отблъсне :wink:
По мое наблюдение , това не работи при всички. Има такива който излизат с теб 5-6 пъти зад а те видят какъв си и дали ги харесваш и след това чао. Като разбрах,че една приятелка... да кажем вече позната.... прави ми падна шапката ....

Тук и тук определено ще намериш доста полезна информация и ще се образоваш. Точно такива теми - колкото искаш там.

Моят съвет е (не че съм някакъв бог на любовта) да се отпуснеш и да не ти пука (ест. не да вършиш глупости). Просто се отпусни и да не те притеснява какво мислят останалите, ако стане това, ако стане друго... И както казаха - щом те харесва, тя те харесва такъв, какъвто си :?:.

^^Аз съм излизал с момиче което чаках почти 2 месеца за целувка :D излизахме почти всеки ден (да не казвам всеки) а се познавахме няколко месеца преди да "тръгнем". Вярно тя беше на 15 тогава (аз по голям), но няколко пъти ме спря като посегнах да я целуна ... ама после ми се даде :D хаха :)

иначе какво да говориш с момиче ... както каза gLaVoReZa говори си с нея все едно ти е много гобър приятел, да се поотпуснете малко, пускай по някой лаф да е весело :) ама внимавай да не я засегнеш нещо :) целувката ... най - вероятно ще усетиш момента, няма какво да стане толкова най - много да се дръпне (щом казваш че знае че я харесваш не би трябвало да има шамари :D) :D но това не означава че не иска :) на колко сте вие ?

god_of_cs каза:
Е и моето време дойде :twisted: Ама се притеснявам да не се проваля. Много е печена, казах и че я харесвам и тя каза "споко бе" щото видя че съм притеснен. Какво ще ме посъветвате ? Гледах, че има такива теми ама кифлите днес са за... :x

Човече не прави нищо повече от това да си притеснен.
Не бъди "мъж". Не бъди "некъв".
Сериозно. Ще се изложиш и ще загубиш и то грозно.
Бил си притеснен и си и казал, че я харесваш. Какво по-добро от това.
Ако момичето е свястно това е начина да я спечелиш.
С любов.
В другите случай (когато не е свястно) няма значение, защото няма да си струва.
Няма значение дали ще те отреже. Случва се.
Понякога жените в пуберитета избират грешните момчета.
Но... какво?
Ти си направил това, което трябва и смятам, че си постъпил правилно.
Хвани я за ръка, кажи и че я харесваш, кажи и че е различна и че не я заслужаваш.
Няма начин някой, който има чувства към теб да се отдръпне от това.

admin каза:
god_of_cs каза:

Човече не прави нищо повече от това да си притеснен.
Не бъди "мъж". Не бъди "некъв".
Сериозно. Ще се изложиш и ще загубиш и то грозно.
Бил си притеснен и си и казал, че я харесваш. Какво по-добро от това.
Ако момичето е свястно това е начина да я спечелиш.
С любов.
В другите случай (когато не е свястно) няма значение, защото няма да си струва.
Няма значение дали ще те отреже. Случва се.
Понякога жените в пуберитета избират грешните момчета.
Но... какво?
Ти си направил това, което трябва и смятам, че си постъпил правилно.
Хвани я за ръка, кажи и че я харесваш, кажи и че е различна и че не я заслужаваш.
Няма начин някой, който има чувства към теб да се отдръпне от това.

Това в червеното варира между ЧЕСТО и МНОГО ЧЕСТО в момента. Това е, защото повечето все още не знаят какво искат (да де, аз не съм се запознал още с жена/момиче, което да знае какво иска :D).
Но в случая, авторе, тя един вид ти е направила намек, че и тя те гледа с други очи. Тя знае вече какви биха били подходите ти. Затова, ако я поканиш да излезете, тя ще го очаква, както и ще очаква да я целунеш. Естествено не избързвай чак толкова, но и не се бави много. С бавене ще я депресираш само и ще почне да се пита дали ще става нещо, или не. Макар че, тя щом ти е казала "споко", значи те разбира.

А и както казаха другите по-горе - с притеснение не се печели. Избий си страха.

П.П. Между другото от любопитство - на колко години си ?

index каза:
Има 2 начина който се сещам.
Да бъдеш себе си, да и даваш тя да говори повече и да показваш някакъв интерес.Което лично аз го предпочитам.

Вторият вариант е да бъдеш супер як, да се правиш, че не ти пука и да говориш само някакви глупости как си се бил с някой в дискотеката, как си правил на луд и щастлив някой полицай ..... И все пак, уникален подход към жена - няма. Трябва да я "напипаш" ( не дай пускаш ръце, метафорично казано напипаш ).
Това второто вече не помага, особено при трезвомислещите момичета, при надутите кифли може и да върви... Ами след време се ако окаже, че не си такъв за какъвто си се представил и си я лъгал? Какво доверие ще ти има тя, ако разбере, че си я лъгал още от самото начало?
Остави тея работи, не е нужно да се правиш на голям мъж, за да се харесаш на някое момиче. Когато тя те харесва и ти я харесваш не виждам никаква пречка да бъдете заедно, ама тя да е с теб само защото се правиш на мъж и си и разправял как си се бил по дискотеки, мани...
Това това, да се биеш по дискотеките не е мъжественост, а по-скоро проява на слабост и избиване на комплекси...
Нищо лично index, просто изказвам мнение :)!

Просто бъди себе си, другото само ще се нареди :?: !

На 14 съм. Е дано се справя днес... Благодаря за съветите на всички. Все пак съм притеснен, но не толкова :D

god_of_cs каза:
На 14 съм. Е дано се справя днес... Благодаря за съветите на всички. Все пак съм притеснен, но не толкова :D
Спокойно бе, няма да се плашиш ! НЯма да ти е последната ( надявам се ... ) :lol:

god_of_cs каза:

Знаеш ли как се сваля момиче ? :D
Биеш и един мощен шамар и я сваляш :D

Не успях да я хвана насаме. Иначе се бях престрашил. Утре явно :D
Иначе аз ги свалям с тухли 4-ка или винкел. Но явно и шамара е ефективен. :D :D

И да не успееш да я спечелиш, така ще придобиеш опит за напред. Утешителна награда.
Провала ражда успеха :?:

Братле моя съвет е както каза index отпускаш се и си просто себе си какъвто си във вас и на всякъде.Не да се правиш на този и оня.
Ако ти е харесала леко по леко за ръка я хващах прегръдка целувка по бузата след това към устните и си готов ! :)
И просто и говори мили неща щипвай я по бузата.
То ще си проличи в погледа и как та гледа ...
Успех :)

Абе момко, ти си на 14 гаджета ще ми въртиш :D
Нищо лично брат, сега тука всеки ще ми развива теории за чувства и любов ала бала ... :oops:
Ама айде ще ти дам 1 съвет белкем ти помогне с нещо: цели се високо и си стягай дупето, че като паднеш много боли;
не се прави на пробивен тип, а на интелигентен (ама не такъв дето разбира от всичко!) говори някви общи ама смислени неща (щот женските много обичат някой да им говори, освен ако не е някоя цапната в устенцата и тя да командори !) Задавай и въпросчета, вкарвай лафчета свежарски абе дето се видя да става шоуто и и намеквай от време на време а-у дето се вика покажи и от де изгрява слънцето :D

Само ни' съ притеснявай и панирай. Ако искаш удри 1-2-3 преди т'ва - ВИНАГИ помага ! :D

Ако не би и мамата и не се занимавай; имаш мноооооого време;
Аре със здраве и умната ;) :D

DirectX каза:
Абе момко, ти си на 14 гаджета ще ми въртиш :D
Нищо лично брат, сега тука всеки ще ми развива теории за чувства и любов ала бала ... :oops:
Ама айде ще ти дам 1 съвет белкем ти помогне с нещо: цели се високо и си стягай дупето, че като паднеш много боли;
не се прави на пробивен тип, а на интелигентен (ама не такъв дето разбира от всичко!) говори някви общи ама смислени неща (щот женските много обичат някой да им говори, освен ако не е някоя цапната в устенцата и тя да командори !) Задавай и въпросчета, вкарвай лафчета свежарски абе дето се видя да става шоуто и и намеквай от време на време а-у дето се вика покажи и от де изгрява слънцето :D

Само ни' съ притеснявай и панирай. Ако искаш удри 1-2-3 преди т'ва - ВИНАГИ помага ! :D

Ако не би и мамата и не се занимавай; имаш мноооооого време;
Аре със здраве и умната ;) :D
Остави децата, нека се обичат :D.
И пак казвам—бъди себе си!

Back
Горе