Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
По мое наблюдение , това не работи при всички. Има такива който излизат с теб 5-6 пъти зад а те видят какъв си и дали ги харесваш и след това чао. Като разбрах,че една приятелка... да кажем вече позната.... прави ми падна шапката ....BBC91 каза:Еми изведи я някъде да се разходите и просто я целуни и толква. Щом знае че я харесваш и би излязла с теб следователно няма да те отблъсне :wink:
god_of_cs каза:Е и моето време дойде :twisted: Ама се притеснявам да не се проваля. Много е печена, казах и че я харесвам и тя каза "споко бе" щото видя че съм притеснен. Какво ще ме посъветвате ? Гледах, че има такива теми ама кифлите днес са за... :x
admin каза:god_of_cs каза:Е и моето време дойде :twisted: Ама се притеснявам да не се проваля. Много е печена, казах и че я харесвам и тя каза "споко бе" щото видя че съм притеснен. Какво ще ме посъветвате ? Гледах, че има такива теми ама кифлите днес са за... :x
Човече не прави нищо повече от това да си притеснен.
Не бъди "мъж". Не бъди "некъв".
Сериозно. Ще се изложиш и ще загубиш и то грозно.
Бил си притеснен и си и казал, че я харесваш. Какво по-добро от това.
Ако момичето е свястно това е начина да я спечелиш.
С любов.
В другите случай (когато не е свястно) няма значение, защото няма да си струва.
Няма значение дали ще те отреже. Случва се.
Понякога жените в пуберитета избират грешните момчета.
Но... какво?
Ти си направил това, което трябва и смятам, че си постъпил правилно.
Хвани я за ръка, кажи и че я харесваш, кажи и че е различна и че не я заслужаваш.
Няма начин някой, който има чувства към теб да се отдръпне от това.
Това второто вече не помага, особено при трезвомислещите момичета, при надутите кифли може и да върви... Ами след време се ако окаже, че не си такъв за какъвто си се представил и си я лъгал? Какво доверие ще ти има тя, ако разбере, че си я лъгал още от самото начало?index каза:Има 2 начина който се сещам.
Да бъдеш себе си, да и даваш тя да говори повече и да показваш някакъв интерес.Което лично аз го предпочитам.
Вторият вариант е да бъдеш супер як, да се правиш, че не ти пука и да говориш само някакви глупости как си се бил с някой в дискотеката, как си правил на луд и щастлив някой полицай ..... И все пак, уникален подход към жена - няма. Трябва да я "напипаш" ( не дай пускаш ръце, метафорично казано напипаш ).
Спокойно бе, няма да се плашиш ! НЯма да ти е последната ( надявам се ... ) :lol:god_of_cs каза:На 14 съм. Е дано се справя днес... Благодаря за съветите на всички. Все пак съм притеснен, но не толкова![]()
god_of_cs каза:На 14 съм. Е дано се справя днес... Благодаря за съветите на всички. Все пак съм притеснен, но не толкова![]()
topchokt каза:Просто бъди себе си, другото само ще се нареди :?: !
Остави децата, нека се обичатDirectX каза:Абе момко, ти си на 14 гаджета ще ми въртиш![]()
Нищо лично брат, сега тука всеки ще ми развива теории за чувства и любов ала бала ...![]()
Ама айде ще ти дам 1 съвет белкем ти помогне с нещо: цели се високо и си стягай дупето, че като паднеш много боли;
не се прави на пробивен тип, а на интелигентен (ама не такъв дето разбира от всичко!) говори някви общи ама смислени неща (щот женските много обичат някой да им говори, освен ако не е някоя цапната в устенцата и тя да командори !) Задавай и въпросчета, вкарвай лафчета свежарски абе дето се видя да става шоуто и и намеквай от време на време а-у дето се вика покажи и от де изгрява слънцето![]()
Само ни' съ притеснявай и панирай. Ако искаш удри 1-2-3 преди т'ва - ВИНАГИ помага !
Ако не би и мамата и не се занимавай; имаш мноооооого време;
Аре със здраве и умната![]()
![]()