ТУ-Варна - Електроника-Задочно

TryMe

Registered
Здравейте, има ли някой, който учи в ТУ-Варна, специалност Електроника - задочно.
Интересува ме в началото, колко седмици са лекциите.

Благодаря предварително!

Аз съм в ТУ Варна, само че КСТ!
Тая година, мисля че при нас и още 1 или 2 специалности, очните бяха най-дълги—3 седмици... Та мисля, че вашите не бяха толкова, около 2 седмици са, но не съм 100% сигурен.

Още малко и трябва да изнесат графиците...

Нормално мисля, че навсякъде са в границите от 2 до 4 седмици. Масово са по 3 обаче.

И аз исках КСТ, обаче не ми стигна бала, а не искам да рискувам 2 и 3 класиране, защото може да ми изгори напълно годината.

Иначе писах им емейл и ми казаха, че е 3 седмици.

Благодаря на отговорилите.

TryMe каза:
И аз исках КСТ, обаче не ми стигна бала, а не искам да рискувам 2 и 3 класиране, защото може да ми изгори напълно годината.

Иначе писах им емейл и ми казаха, че е 3 седмици.

Благодаря на отговорилите.

И добре си направил, че не си рискувал.

Ние сме първата група КСТ задочно и миналата година наплива беше много голям, така една позната много малко не и достигна да влезе в КСТ-то. Аз нямам този проблем, защото бала ми беше висок...

Значи и вашите очни са колкото нашите. От 9 септември започваме, да знаеш :).

На мен ми казаха, че от 10. Но това си е между специалности. На мен ми писаха от 10.09 до 29.09.
Не, че електрониката е лоша специалност де. Електрониката си е една от основните технологии на света вече. Дано науча нещо... да са ева :D Пък след това ще пробвам да запиша магистратура КСТ.

TryMe каза:
На мен ми казаха, че от 10. Но това си е между специалности. На мен ми писаха от 10.09 до 29.09.
Не, че електрониката е лоша специалност де. Електрониката си е една от основните технологии на света вече. Дано науча нещо... да са ева :D Пък след това ще пробвам да запиша магистратура КСТ.
Опа. От 10-да, то 9-ти е неделя. Аз се обърках, защото на 9 ще пътувам за Варна :D.
Ще научиш нещо, ако имаш желание, ако нямаш такова—няма да научиш нищо.
Има адски много студенти, които ходят само заради дипломата и не ги интересува дали ще научат нещо или не.

Back
Горе